Fotbal: Clubul Pandurii, obligat de CNSL la plata datoriilor către jucătorii Viorel Nicoară și Constantin Grecu

Fotbal: Clubul Pandurii, obligat de CNSL la plata datoriilor către jucătorii Viorel Nicoară și Constantin Grecu

Clubul Pandurii Târgu Jiu a fost obligat de Camera Națională de Soluționare a Litigiilor (CNSL) din cadrul Federației Române de Fotbal la plata datoriilor către jucătorii Viorel Nicoară și Contantin Grecu, informează site-ul oficial al LPF.

Gruparea gorjeană trebuie să achite fotbaliștilor ratele contractuale pe lunile ianuarie — aprilie, precum și chiriile aferente aceleiași perioade. În plus, va trebui să plătească și taxa de procedură.

De asemenea, comisia a obligat ACS Poli Timișoara, grupare retrogradată în eșalonul secund, la achitarea către jucătorul Claudiu Belu-Iordache a sumei de 73.780 lei brut, cu titlu de salarii restante pentru perioada februarie — mai, a sumei de 455 lei taxă de procedură și a sumei de 400 lei onorariu avocat.

În cadrul aceleiași ședințe, Camera Națională de Soluționare a Litigiilor a constatat și încetarea raporturilor contractuale între CSMS Iași și fotbalistul Onduku Gomo prin acordul părților, începând cu data de 22 iunie.

AGERPRES (autor: Marius Țone, editor: Mihai Dragomir, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?