Fotbal: Clubul Universitatea Craiova anunţă că un membru al staff-ului tehnic a fost testat pozitiv la COVID-19

Fotbal: Clubul Universitatea Craiova anunţă că un membru al staff-ului tehnic a fost testat pozitiv la COVID-19

Clubul de fotbal Universitatea Craiova a anunţat, miercuri, pe un site de socializare, că un membru al staff-ului tehnic a fost testat pozitiv la COVID-19, dar a subliniat în acelaşi timp că rezultatele jucătorilor au fost toate negative.

"În urma testului COVID-19 efectuat ieri, întreg lotul de jucători este negativ, în timp ce în rândul staff-ului tehnic a fost depistat un caz pozitiv. Din fericire, colegul nostru este asimptomatic", informează gruparea olteană pe contul oficial de Facebook.

Pentru U Craiova acesta este al patrulea test pozitiv de coronavirus după ce în urma testărilor efectuate la sfârşitul lunii iulie fuseseră depistate alte trei cazuri, toate în rândul membrilor staff-ului tehnic.

De la reluarea campionatului Ligii I la fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la jucătorii şi angajaţii cluburilor FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Politehnica Iaşi şi Astra Giurgiu, ceea ce a dus la suspendarea unor meciuri şi la deschiderea unor anchete epidemiologice de către Direcţiile de Sănătate Publică.

De asemenea, în Liga a II-a au fost depistate cazuri pozitive la cluburile Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti, FC Argeş şi ASU Poli Timişoara.

În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate până acum şase cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Această ucraineancă l-a „combinat” pe soțul familiei unde fusese cazată în doar 10 zile!

2 VIDEO Priviți cum au „evaporat” ucrainenii o armă rară a rușilor

3 Zguduitor articol...

4 Imagini cu patru francezi care pleacă dintr-un local din Cluj fără să plătească după ce consumaseră 6 ore

5 De citit...