Fotbal: Comisia de Disciplină a FRF a sancţionat cluburile Universitatea Craiova, Astra Giurgiu şi Dunărea Călăraşi

Fotbal: Comisia de Disciplină a FRF a sancţionat cluburile Universitatea Craiova, Astra Giurgiu şi Dunărea Călăraşi

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a sancţionat, în şedinţa de miercuri, cluburile Universitatea Craiova, Astra Giurgiu şi Dunărea Călăraşi, informează site -ul oficial al LPF.

Universitatea Craiova a fost sancţionată cu penalitate sportivă de 7.500 de lei, iar Astra Giurgiu cu 5.000 de lei.

"Astra Giurgiu vs U Craiova 1948 - Observaţii suplimentare - În baza art. 83.18 din RD, raportat la art. 13.1, 51.2 şi 60.5.a din ROAF, se sancţionează clubul AFC Astra Giurgiu cu penalitate sportivă de 5.000 lei; În baza art. 83.18 din RD, raportat la art. 13.1, 51.2 şi 60.5.a din ROAF, se sancţionează clubul ACF U Craiova cu penalitate sportivă de 7.500 lei", se arată în comunicatul LPF.

În urma incidentelor de la partida Dunărea Călăraşi - FC Voluntari, membrii Comisiei de Disciplină i-au sancţionat pe antrenorul echipei gazdă, Dan Alexa, pe maseurul Niculae Iorga, dar şi clubul, cu o penalitate sportivă de 2.000 de lei: "Dunărea Călăraşi vs FC Voluntari - Incidente - În baza art. 65.a din RD, se sancţionează maseurul Iorga Niculae (Dunărea Călăraşi) cu suspendare pentru patru jocuri şi penalitate sportivă de 4.500 lei; În baza art. 55 din RD, cu aplicarea art.12, 14 bis şi 15 din RD, se sancţionează antrenorul Dan Alexa (Dunărea Călăraşi) cu penalitate sportivă de 2.000 lei; În baza art. 54.2 din RD, cu aplicarea art. 54.6 din RD, se sancţionează clubul Dunărea Călăraşi cu penalitate sportivă de 2.500 lei".

În cadrul aceleiaşi şedinţe a Comisiei de Disciplină, jucătorii Vlad Achim de la Viitorul Constanţa şi Romario Benzar, de la FCSB, au fost sancţionaţi cu suspendare pentru câte o etapă şi o penalizare sportivă de 740 de lei fiecare, pentru eliminări. AGERPRES (A-autor: Adrian Ţone, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ar fi primul val al ofensivei”

2 Povestea „Regelui Cripto” care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, dar a ajuns să fie răpit, bătut și arestat

3 Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut sex cu doi elevi adolescenți. Ce îi scria unuia dintre tinerii de 15 ani VIDEO

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?