Fotbal: Comisia de Disciplină a FRF a sancţionat cluburile Universitatea Craiova, Astra Giurgiu şi Dunărea Călăraşi

Fotbal: Comisia de Disciplină a FRF a sancţionat cluburile Universitatea Craiova, Astra Giurgiu şi Dunărea Călăraşi

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a sancţionat, în şedinţa de miercuri, cluburile Universitatea Craiova, Astra Giurgiu şi Dunărea Călăraşi, informează site-ul oficial al LPF.

Universitatea Craiova a fost sancţionată cu penalitate sportivă de 7.500 de lei, iar Astra Giurgiu cu 5.000 de lei.

"Astra Giurgiu vs U Craiova 1948 - Observaţii suplimentare - În baza art. 83.18 din RD, raportat la art. 13.1, 51.2 şi 60.5.a din ROAF, se sancţionează clubul AFC Astra Giurgiu cu penalitate sportivă de 5.000 lei; În baza art. 83.18 din RD, raportat la art. 13.1, 51.2 şi 60.5.a din ROAF, se sancţionează clubul ACF U Craiova cu penalitate sportivă de 7.500 lei", se arată în comunicatul LPF.

În urma incidentelor de la partida Dunărea Călăraşi - FC Voluntari, membrii Comisiei de Disciplină i-au sancţionat pe antrenorul echipei gazdă, Dan Alexa, pe maseurul Niculae Iorga, dar şi clubul, cu o penalitate sportivă de 2.000 de lei: "Dunărea Călăraşi vs FC Voluntari - Incidente - În baza art. 65.a din RD, se sancţionează maseurul Iorga Niculae (Dunărea Călăraşi) cu suspendare pentru patru jocuri şi penalitate sportivă de 4.500 lei; În baza art. 55 din RD, cu aplicarea art.12, 14 bis şi 15 din RD, se sancţionează antrenorul Dan Alexa (Dunărea Călăraşi) cu penalitate sportivă de 2.000 lei; În baza art. 54.2 din RD, cu aplicarea art. 54.6 din RD, se sancţionează clubul Dunărea Călăraşi cu penalitate sportivă de 2.500 lei".

În cadrul aceleiaşi şedinţe a Comisiei de Disciplină, jucătorii Vlad Achim de la Viitorul Constanţa şi Romario Benzar, de la FCSB, au fost sancţionaţi cu suspendare pentru câte o etapă şi o penalizare sportivă de 740 de lei fiecare, pentru eliminări. AGERPRES (A-autor: Adrian Ţone, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Gabriela Badea) 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 9 lucruri pe care să NU le faci dacă ești în Grecia, în concediu. Sunt considerate insultătoare sau respingăto…

2 PSD, dovada corupției crase! / Muistul sclemberist Teodorovici, artizanul afacerii! / Comisia Europeană a întrerup…

3 Ziua în care Anna Lesko a rupt internetul...

4 Așa o fi?

5 Şeful Corpului de Control al Poliţiei Române, „pedepsit” să-şi stabilească singur sancţiunea după ce a fost pr…