Fotbal: Comisia de Disciplină a FRF l-a suspendat 2 etape pe Gheorghe Hagi, iar pe Yuksel Yeşilova o lună

Fotbal: Comisia de Disciplină a FRF l-a suspendat 2 etape pe Gheorghe Hagi, iar pe Yuksel Yeşilova o lună

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal l-a sancţionat cu 2 etape de suspendare şi 360 de lei penalitate financiară pe antrenorul Gheorghe Hagi, iar pe preparatorul fizic Yuksel Yeşilova cu o lună de suspendare şi 11.340 lei în urma altercaţiei de la finalul partidei FC Viitorul - Astra Giurgiu din etapa a 10-a a Ligii I.

"În baza art. 53.2 din RD, se sancţionează dl. Hagi Gheorghe (antrenor FC Viitorul) cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate de 360 lei; În baza art. 51 din RD, se sancţionează dl. Yeşilova Yuksel (preparator fizic FC Astra) cu suspendare pentru o lună şi o penalitate de 11.340 lei", se arată în soluţia Comisiei de Disciplină publicată, miercuri, pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Preparatorul formaţiei Astra Giurgiu, Yeşilova Yuksel, şi antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, au avut un schimb dur de replici la finalul partidei câştigate de gruparea din Ovidiu cu 1-0, cei doi jignindu-se reciproc.

Tot în şedinţa de miercuri, Comisia de Disciplină din cadrul FRF l-a sancţionat pe jucătorul Lucian Mihai Dumitriu (FC Hermannstadt) cu o etapă de suspendare şi penalitate sportivă în valoare de 740 lei.
AGERPRES (AS/autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…