Fotbal: Comisia tehnică a FRF a avut prima sa ședință din 2017

Fotbal: Comisia tehnică a FRF a avut prima sa ședință din 2017

Comisia tehnică a Federației Române de Fotbal a avut vineri prima sa ședință din anul 2017, la sediul FRF, informează site-ul federației.

La întâlnirea deschisă de discursul selecționerului Christoph Daum au fost prezenți toți noii membri validați în precedenta ședință a Comitetului Executiv. Printre aceștia sunt nume importante din fotbalul românesc, ca Marcel Răducanu, Dumitru Dumitriu, Ionel Augustin sau Mihai Ianovschi, ultimul cu o experiență de 47 de ani la nivel de copii și juniori.

Christoph Daum le-a vorbit celor prezenți despre obiectivele comune în procesul de revitalizare a fotbalului românesc, de la cei mai tineri fotbaliști până la seniori.

Ulterior, fiecare membru al comisiei a prezentat propriile sale idei și propuneri.

Marcel Răducanu a spus: "Am acceptat imediat propunerea celor din Federație și sper să ajut cât mai mult cu experiența mea. Am să încerc să aduc noutăți din Germania pe care să le implementăm și în România. Totul trebuie să înceapă de la copii de 8-9 ani, să-i creștem, iar peste ani aceștia să fie viitorul echipei naționale".

Mihai Ianovschi a afirmat: "Am muncit timp de 47 de ani cu copii, iar numele familiei Ianovschi se leagă de descoperirea de talente. Trebuie să mergem la baza piramidei, pentru a clădi lucruri importante. E o onoare că am fost cooptat în această Comisie și voi munci alături de colegii mei pe teren pentru a aduce în față cei mai buni juniori".

Ionel Augustin a declarat: "Voi încerca să aduc cât mai multe lucruri din experiența mea atât ca jucător, cât și ca antrenor la nivelul copiilor. E important ca din această Comisie fac parte oameni care au avut mereu rezultate la nivel juvenil".

Dumitru Dumitriu a spus: "Nu vom lăsa nimic la voia întâmplării. Sunt într-o echipă cu oameni valoroși, cu multă experiență. E o onoare să lucrăm împreună, dar și o obligație, pentru că trebuie să facem o muncă prin care să descoperim tot ce e mai bun în România la nivel juvenil".

Componența Comisiei Tehnice a FRF este următoarea: Mihai Stoichiță — președinte, Ionuț Badea, Aurel Țicleanu — vicepreședinți, Sandu Tăbîrcă — secretar general, Ion Geolgău, Marcel Răducanu, Dumitru Dumitriu, Miodrag Belodedici, Ion Vlădoiu, Dan Apolzan, Ionel Augustin, Dumitru Moraru, Mihai Ianovschi, Ciprian Paraschiv, Christos Papadopoulos — membri, Vlad Munteanu, Marcel Pușcaș, Andrei Vochin, Vlad Ungureanu (secretar) — membri fără drept de vot.

AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Teodora Oprea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale