Fotbal: Constantin Budescu a denunţat unilateral contractul cu Al Shabab

Fotbal: Constantin Budescu a denunţat unilateral contractul cu Al Shabab

Fotbalistul român Constantin Budescu a denunţat unilateral contractul cu gruparea saudită Al Shabab după ce fusese exclus din lot în urmă cu mai mult de trei săptămâni, a declarat, duminică, pentru AGERPRES, avocatul jucătorului, Paul Mincu.

Oficialii clubului saudit i-au impus mijlocaşului în vârstă de 30 de ani un program de pregătire separat de echipă fără niciun motiv, iar în 2 august a primit şi o sancţiune financiară despre care susţine că este nelegală. Budescu a apreciat că nu mai poate derula contractul în aceste condiţii.

Avocatul acestuia, Paul Mincu, a declarat pentru AGERPRES că Budescu este în acest moment liber de contract, litigiul cu Al Shabab urmând să fie decis de FIFA.

"Jucătorul a dat dovadă de bună credinţă şi a încercat să soluţioneze pe cale amiabilă conflictul apărut odată cu schimbarea managementului şi antrenorului echipei. Din păcate, poziţia clubului a rămas neschimbată astfel că n-a mai avut altă opţiune decât să denunţe unilateral contractul. Sperăm să îşi găsească repede un nou club căruia să i se alăture pentru a-şi continua cariera. Situaţia lui contractuală la acest moment este clară. E liber de contract. Conflictul cu fostul club va fi decis de FIFA, dar asta e o chestiune de durată. Dacă nu cumva vom găsi o cale de înţelegere cu Al Shabab. Sperăm la asta", a precizat Mincu.

La 29 iunie 2018, internaţionalul român Constantin Budescu a semnat un contract pe o perioadă de trei ani cu gruparea saudită de fotbal Al Shabab, antrenată la acel moment de tehnicianul român Marius Şumudică.

De-a lungul carierei sale, Budescu a mai evoluat la formaţiile Petrolul Ploieşti, Astra Giurgiu, Dalian Yifang şi FCSB. AGERPRES (editor: Marius Ţone, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...