Fotbal: Cosmin Olăroiu s-a calificat cu Sharjah în grupele Ligii Campionilor Asiei

Fotbal: Cosmin Olăroiu s-a calificat cu Sharjah în grupele Ligii Campionilor Asiei

Antrenorul român Cosmin Olăroiu s-a calificat în grupele Ligii Campionilor Asiei la fotbal cu echipa Sharjah FC, din Emiratele Arabe Unite, după ce a învins formaţia irakiană Al Zawraa cu 6-5 la loviturile de departajare, marţi, într-un meci de baraj.

Portarul Adel Al Hosani a apărat şutul lui Ahmad Hasan la loviturile de departajare, după ce Khalid Bawazir egalase în finalul timpului regulamentar (89), din penalty, trimiţând partida în prelungiri. Irakienii au deschis scorul prin Saad Abdul Ameer (62). Sharjah a ratat un penalty în min. 54, prin brazilianul Caio.

În grupe, Sharjah le va avea ca adversare pe Al Hilal (Arabia Saudită), campioana en titre, Istiklol (Tadjikistan) şi Al Rayyan (Qatar).

În schimb, o altă echipă din Emirate, Bani Yas, antrenată de Daniel Isăilă, a fost învinsă acasă de Nasaf Qarşi (Uzbekistan) cu 2-0.

Cele cinci grupe din vestul Asiei vor avea loc în bule securizate din Arabia Saudită, câştigătoarele şi cele mai bune trei echipe de pe locul al doilea calificându-se în fazele eliminatorii.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Gabriela Badea)

* Sursa foto: Sharjah Fc / Facebook.com


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”

5 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?