Fotbal: Cristian Manea, convocat de urgenţă la echipa naţională după accidentarea lui Vlad Chiricheş

Fotbal: Cristian Manea, convocat de urgenţă la echipa naţională după accidentarea lui Vlad Chiricheş

Selecţionerul Mirel Rădoi a decis convocarea de urgenţă a fundaşului Cristi Manea, de la CFR Cluj, la echipa naţională de fotbal a României pentru meciurile cu Islanda, Norvegia şi Austria, în urma accidentării căpitanului Vlad Chiricheş, potrivit site-ului FRF.

Manea s-a alăturat duminică noaptea lotului echipei naţionale, în cantonamentul de la Mogoşoaia, după ce a jucat în meciul cu FC Viitorul (1-1), din etapa a 6-a a Ligii I de fotbal.

Schimbat în urma unor dureri resimţite în prima repriză a ultimei partide de Serie A, disputată sâmbătă în tricoul echipei Sassuolo, Vlad Chiricheş are o leziune fibrilară la nivelul gambei drepte, pentru care are nevoie de 8-10 zile de tratament şi recuperare.

Chiricheş este al doilea fundaş care declară forfait pentru meciurile de luna aceasta, după ce Rădoi a fost nevoit să renunţe şi la Ionuţ Nedelcearu, care face obiectul unui transfer de la FC Ufa la AEK Atena. În locul său a fost convocat Mihai Bălaşa (Universitatea Craiova).

Echipa naţională a României întâlneşte la 8 octombrie, de la ora 21:45, la Reykjavik, selecţionata Islandei, în semifinala play-off-ului pentru EURO 2020. În cazul unui succes în Islanda, reprezentativa României va disputa pe 12 noiembrie, în deplasare, finala play-off-ului EURO, cu Bulgaria sau Ungaria.

De asemenea, România va juca în Grupa 1 din Liga B a Ligii Naţiunilor împotriva Norvegiei pe 11 octombrie, la Oslo (ora 19:00), şi contra Austriei, pe 14 octombrie, la Ploieşti (ora 21:45).
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…