Fotbal: Cristiano Bergodi (Universitatea Craiova) - Sper să începem cu dreptul pentru a conta în lupta pentru primele locuri

Fotbal: Cristiano Bergodi (Universitatea Craiova) - Sper să începem cu dreptul pentru a conta în lupta pentru primele locuri

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Cristiano Bergodi, a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă, că speră ca echipa sa să debuteze cu dreptul în Liga I după întreruperea cauzată de pandemia de COVID-19, meciul cu Astra Giurgiu fiind foarte important în lupta pentru primele poziţii în clasament.

"Este un meci foarte important pentru noi pentru că este începutul nostru de campionat şi e normal să vrem să câştigăm puncte. Sperăm să putem face un meci bun din toate puncte de vedere. Chiar şi fizic, pentru că ştiu în ce condiţii suntem pentru că nu am jucat niciun meci în campionat. Eu consider că fiecare adversar trebuie tratat la fel, cu determinare şi voinţă. Nu trebuie să subestimezi niciun adversar. Am văzut meciul Astrei cu Gaz Metan, consider că au jucători foarte buni în lot şi un antrenor bun şi trebuie să fim pregătiţi din toate punctele de vedere. E un meci foarte important, ar fi super dacă am începe cu dreptul pentru că aşa putem conta şi noi în lupta pentru primele locuri", a declarat Bergodi.

Tehnicianul italian spune că are un lot valoros şi că nu îşi face probleme că nu va putea alcătui o echipă care să poată face faţă celor trei partide programate în următoarea săptămână. "Vom vedea cum abordăm meciul amânat cu Botoşani, avem trei meciuri programate în această săptămână, dar ne gândim mai întâi la meciul cu Astra, pentru că e cel mai important. Am jucat un meci amical, am şi pierdut, dar era un amical, nu sunt deloc îngrijorat. Avem puncte de reper, dar un meci de campionat e diferit faţă de unul amical. Eu cred că vom arătat bine, am văzut jucătorii că sunt în priză şi sunt motivaţi foarte bine. Cred că avem o echipă foarte bună şi putem face mâine un meci foarte bun. După meciul cu Astra vom vedea, ne adaptăm, avem un lot bun cred că putem face faţă şi cu Botoşani şi cu CFR Cluj'', a arătat Bergodi.

Cristiano Bergodi este mulţumit de jucătorii săi, chiar dacă este conştient de faptul că mai trebuie să îmbunătăţească anumite aspecte ale jocului.

"Jucătorii s-au antrenat foarte bine şi asta mă mulţumeşte, pentru că aşa cum ne antrenăm, aşa jucăm. Chiar dacă am pierdut meciul cu Chindia, am arătat bine. Nu cred că suntem la 100% din capacitate, probabil ne trebuie două meciuri ca să reglăm nişte lucruri. Mi se pare echipa bine pregătită pentru un meci de început de campionat. Nicio echipă nu a avut un ritm extraordinar. Sunt lucruri pe care trebuie să le îmbunătăţim, eu sper că băieţii vor înţelege ce vreau de la ei. Am jucători buni în lot, obişnuiţi la un anumit nivel şi atunci nu îmi e frică de nimic", a mai spus Cristiano Bergodi.

Partida Universitatea Craiova - Astra Giurgiu, din cadrul etapei a 4-a a play-off-ului Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 20.00. AGERPRES (V-autor: Adrian Ţone, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu