Fotbal: Cristiano Ronaldo - Sunt un profesionist și nu mă descurajez niciodată

Fotbal: Cristiano Ronaldo - Sunt un profesionist și nu mă descurajez niciodată

Portughezul Cristiano Ronaldo, atacantul echipei spaniole de fotbal Real Madrid și cel mai bun marcator din istoria Ligii Campionilor, s-a arătat deranjat de criticile din ultima perioadă la adresa sa, afirmând că a rămas "un profesionist", care nu mai are nimic de demonstrat nimănui.

"Se pare că trebuie să demonstrez, meci după meci, ceea ce sunt. Sunt surprins de opinia publică în privința mea. O dată în plus, cifrele vorbesc de la sine", a declarat portughezul care a ajuns la 411 goluri în 400 de meciuri disputate în tricoul lui Real Madrid, după "dubla" reușită în fața formației germane Borussia Dortmund, marți seara, în cea de-a doua etapă a Ligii Campionilor 2017-2018 (3-1).

"Etica mea de viață este mereu aceeași. Sunt un profesionist și nu mă descurajez niciodată. Am mintea sănătoasă și curată și, totodată, pregătită pentru critici, care sunt tot mai rele de fiecare dată. Însă, dacă sunt ceea se sunt, acest lucru se datorează muncii și colegilor mei", a adăugat starul lusitan după partida de la Dortmund, în care a marcat golurile sale cu numărul 109 și 110 în Liga Campionilor.

Întrebat dacă are de gând să-și prelungească contractul cu cu Real Madrid, Ronaldo a spus: "Este o întrebare bună. Sunt fericit aici, iar lucrurile decurg în mod natural. Ar trebui să-i puneți această întrebare președintelui (Florentino Perez). El este mai în măsură să vă răspundă... Eu fac ceea ce îmi place și sunt fericit".

Cristiano Ronaldo a adăugat că nu a afirmat niciodată că își dorește să plece de la Real Madrid, așa cum a anunțat presa sportivă internațională după ce portughezul a intrat în vizorul fiscului spaniol.

''Nu ați auzit acest lucru din gura mea. Oamenii vorbesc despre Cristiano în fiecare zi, în întreaga lume. Dacă ar fi trebui să le răspund tuturor, aș trăi doar pentru presă, însă eu trăiesc pentru fotbal. Tot ceea ce poartă numele lui Cristiano reprezintă o știre mondială. Atunci când ești o persoană importantă, oamenii vorbesc despre tine", a conchis fotbalistul portughez.

AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Țenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”