Fotbal: Cristiano Ronaldo a marcat al 750-lea său gol din carieră în meciul cu Dinamo Kiev

Fotbal: Cristiano Ronaldo a marcat al 750-lea său gol din carieră în meciul cu Dinamo Kiev

Atacantul Cristiano Ronaldo a ajuns la 750 de goluri marcate în cariera lui formidabilă, după ce a punctat în meciul de miercuri cu Dinamo Kiev (3-0) din Liga Campionilor, în care pentru prima oară a oficiat o femeie arbitru, franţuzoaica Stephanie Frappart, comentează Reuters.

Ronaldo, 35 ani, a marcat 450 de goluri la Real Madrid, 118 la Manchester United, 102 pentru naţionala Portugaliei, 75 la Juventus şi cinci pentru primul său club, Sporting Lisabona.

''750 de goluri, 750 de momente fericite, 750 de zâmbete pe faţa fanilor noştri. Mulţumesc tuturor jucătorilor şi antrenorilor care m-au ajutat să ajung la această număr incredibil, le mulţumesc şi adversarilor corecţi care mi-au făcut munca mai grea zi de zi. Următoarea bornă: 800'', a scris Ronaldo pe contul său de Instagram.

Frappard, care şi-a făcut debutul ca arbitru de centru în aprilie 2019 în Ligue 1, a acordat trei cartonaşe galbene şi a ignorat solicitările ucrainenilor pentru un penalty, după un duel între Benjamin Verbic şi Leonardo Bonucci în careu.
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...