Fotbal: Cristiano Ronaldo cere răbdare pentru ca Ralf Rangnick să aibă succes cu Manchester United

Fotbal: Cristiano Ronaldo cere răbdare pentru ca Ralf Rangnick să aibă succes cu Manchester United

Starul Cristiano Ronaldo susţine că antrenorul Ralf Rangnick face o treabă bună la echipa engleză de fotbal Manchester United, dar are nevoie de timp pentru a-şi implementa ideile şi pentru a îmbunătăţi performanţele formaţiei, transmite Reuters.

Germanul a fost numit pe banca tehnică a lui United până la finalul sezonului, după concedierea norvegianului Ole Gunnar Solskjaer în luna noiembrie, din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare.

''De când a venit, el a schimbat multe lucruri. Dar are nevoie de timp să-şi transmită ideile la jucători. Eu cred că va face o treabă bună. Ştiu că nu jucăm la cel mai bun nivel, dar mai avem multe meciuri că să progresăm. Nu este uşor să schimbi mentalitatea jucătorilor, modul în care joacă, sistemul de joc, cultura'', a declarat Ronaldo pentru Sky Sports.

United a suferit prima înfrângere cu Rangnick ca antrenor săptămâna trecută, în faţa lui Wolverhampton (0-1), şi ocupă locul şapte în Premier League, cu 31 puncte.

''Eu nu accept ca mentalitatea noastră să fie alta decât a unei echipe de top trei în Premier League. Cred că pentru a construi ceva nou, uneori trebuie să distrugi câteva lucruri. Aşa că de ce nu, un an nou, o viaţă nouă şi sper că United va fi la nivelul pe care fanii şi-l doresc. Ei merită asta. Eu cred că putem mai mult, mă refer la toţi jucătorii. Eu sunt aici pentru a câştiga, a performa'', a adăugat Ronaldo.

United va juca meciul următor contra formaţiei Aston Villa, sâmbătă, în Premier League. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...