Fotbal: Cristiano Ronaldo cere răbdare pentru ca Ralf Rangnick să aibă succes cu Manchester United

Fotbal: Cristiano Ronaldo cere răbdare pentru ca Ralf Rangnick să aibă succes cu Manchester United

Starul Cristiano Ronaldo susţine că antrenorul Ralf Rangnick face o treabă bună la echipa engleză de fotbal Manchester United, dar are nevoie de timp pentru a-şi implementa ideile şi pentru a îmbunătăţi performanţele formaţiei, transmite Reuters.

Germanul a fost numit pe banca tehnică a lui United până la finalul sezonului, după concedierea norvegianului Ole Gunnar Solskjaer în luna noiembrie, din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare.

''De când a venit, el a schimbat multe lucruri. Dar are nevoie de timp să-şi transmită ideile la jucători. Eu cred că va face o treabă bună. Ştiu că nu jucăm la cel mai bun nivel, dar mai avem multe meciuri că să progresăm. Nu este uşor să schimbi mentalitatea jucătorilor, modul în care joacă, sistemul de joc, cultura'', a declarat Ronaldo pentru Sky Sports.

United a suferit prima înfrângere cu Rangnick ca antrenor săptămâna trecută, în faţa lui Wolverhampton (0-1), şi ocupă locul şapte în Premier League, cu 31 puncte.

''Eu nu accept ca mentalitatea noastră să fie alta decât a unei echipe de top trei în Premier League. Cred că pentru a construi ceva nou, uneori trebuie să distrugi câteva lucruri. Aşa că de ce nu, un an nou, o viaţă nouă şi sper că United va fi la nivelul pe care fanii şi-l doresc. Ei merită asta. Eu cred că putem mai mult, mă refer la toţi jucătorii. Eu sunt aici pentru a câştiga, a performa'', a adăugat Ronaldo.

United va juca meciul următor contra formaţiei Aston Villa, sâmbătă, în Premier League. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

3 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!

4 Previziunile lui George Friedman pentru următorii 10 ani: Se ridică Polonia și Turcia

5 Ioan T. Morar / „Dacă arătarea asta i se pare frumoasă vreunui bărbat...”