Fotbal: Cristiano Ronaldo este în continuare pozitiv la coronavirus (presă)

Fotbal: Cristiano Ronaldo este în continuare pozitiv la coronavirus (presă)

Fotbalistul Cristiano Ronaldo, vedeta lui Juventus Torino, este în continuare pozitiv la noul coronavirus şi nu va putea juca săptămâna viitoare în meciul cu FC Barcelona din Liga Campionilor, a anunţat joi ziarul portughez Correio da Manha.

Pe 13 octombrie, Federaţia portugheză de fotbal a anunţat că Ronaldo, căpitanul echipei naţionale, a fost testat pozitiv la coronavirus după întâlnirea cu Franţa din Liga Naţiunilor (0-0).

Ronaldo a efectuat un nou test, al cărui rezultat a fost pozitiv, scrie cotidianul citat. Atacantul va rata astfel meciul din Liga Campionilor, de pe 28 octombrie, cu FC Barcelona, echipa marelui rival Lionel Messi. Protocolul UEFA cere ca un jucător să fie testat cu cel puţin o săptămână înainte de a putea disputa un meci în competiţiile europene.

Fără Ronaldo, Juve a câştigat marţi prima sa partidă în noua ediţie a Ligii Campionilor, 2-0 pe terenul lui Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu. Duminică, "Bătrâna Doamnă" va primi vizita lui Hellas Verona în Serie A. AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Gabriela Badea) 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ultimele informații din sondaje / PNL este pe trend crescător / PSD băltește la 25 / 26% / Mari emoții în zona partide…

2 Așa o fi? Judecați voi!

3 VIDEO Drumul Expres Craiova - Pitești / Imagini din dronă cu tronsonul unde românii de la UMB lucrează în forță

4 FOTO Ea este mama Antoniei / Bunica Denise Iacobescu, la 53 de ani

5 Un jeg / „A mințit cu nerușinare” / Acuzaţii grele la adresa lui Dumitru Coarnă, viitor parlamentar PSD