Fotbal: Cristiano Ronaldo este în continuare pozitiv la coronavirus (presă)

Fotbal: Cristiano Ronaldo este în continuare pozitiv la coronavirus (presă)

Fotbalistul Cristiano Ronaldo, vedeta lui Juventus Torino, este în continuare pozitiv la noul coronavirus şi nu va putea juca săptămâna viitoare în meciul cu FC Barcelona din Liga Campionilor, a anunţat joi ziarul portughez Correio da Manha.

Pe 13 octombrie, Federaţia portugheză de fotbal a anunţat că Ronaldo, căpitanul echipei naţionale, a fost testat pozitiv la coronavirus după întâlnirea cu Franţa din Liga Naţiunilor (0-0).

Ronaldo a efectuat un nou test, al cărui rezultat a fost pozitiv, scrie cotidianul citat. Atacantul va rata astfel meciul din Liga Campionilor, de pe 28 octombrie, cu FC Barcelona, echipa marelui rival Lionel Messi. Protocolul UEFA cere ca un jucător să fie testat cu cel puţin o săptămână înainte de a putea disputa un meci în competiţiile europene.

Fără Ronaldo, Juve a câştigat marţi prima sa partidă în noua ediţie a Ligii Campionilor, 2-0 pe terenul lui Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu. Duminică, "Bătrâna Doamnă" va primi vizita lui Hellas Verona în Serie A. AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

2 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

3 Așa o fi?

4 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

5 Sexsomnia / O tulburare de somn jenantă despre care nimeni nu vrea să vorbească