Fotbal: Cristiano Ronaldo este în continuare pozitiv la coronavirus (presă)

Fotbal: Cristiano Ronaldo este în continuare pozitiv la coronavirus (presă)

Fotbalistul Cristiano Ronaldo, vedeta lui Juventus Torino, este în continuare pozitiv la noul coronavirus şi nu va putea juca săptămâna viitoare în meciul cu FC Barcelona din Liga Campionilor, a anunţat joi ziarul portughez Correio da Manha.

Pe 13 octombrie, Federaţia portugheză de fotbal a anunţat că Ronaldo, căpitanul echipei naţionale, a fost testat pozitiv la coronavirus după întâlnirea cu Franţa din Liga Naţiunilor (0-0).

Ronaldo a efectuat un nou test, al cărui rezultat a fost pozitiv, scrie cotidianul citat. Atacantul va rata astfel meciul din Liga Campionilor, de pe 28 octombrie, cu FC Barcelona, echipa marelui rival Lionel Messi. Protocolul UEFA cere ca un jucător să fie testat cu cel puţin o săptămână înainte de a putea disputa un meci în competiţiile europene.

Fără Ronaldo, Juve a câştigat marţi prima sa partidă în noua ediţie a Ligii Campionilor, 2-0 pe terenul lui Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu. Duminică, "Bătrâna Doamnă" va primi vizita lui Hellas Verona în Serie A. AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Gabriela Badea) 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țoapa o să vomite venin! „Gură de aur” și Reghe, poze în tandrețuri!

2 FOTO O profesoară de 41 de ani însărcinată a fost arestată după ce s-a culcat cu un elev de 15 ani

3 De citit!

4 Furnizorii de gaze trimit notificări cu tarife noi exorbitante

5 Priviți ce panouri rutiere montează Poliția din Ungaria, exclusiv pentru șoferii români