Fotbal: Cristiano Ronaldo ''este un jucător de un alt nivel'', a spus Allegri (Juventus)

Fotbal: Cristiano Ronaldo ''este un jucător de un alt nivel'', a spus Allegri (Juventus)

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo ''este un jucător de un alt nivel'', a declarat antrenorul echipei Juventus Torino, Massimiliano Allegri, după remiza cu Ajax, miercuri seara, la Amsterdam, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal.

''Cristiano Ronaldo a demonstrat încă o dată că este un jucător de un alt nivel. Coordonarea şi mişcarea lui sunt diferite de ale altor jucători, nu e nimic de făcut. E un jucător care are o tehnică diferită de a altora'', a declarat Allegri, citat de agenţiile internaţionale de presă, despre marcatorul golului echipei sale.


Foto: (c) Martin Meissner / AP


Allegri a comentat şi egalul obţinut de ''Bătrâna Doamnă'' la Amsterdam.

''Este un rezultat pozitiv, pentru că am marcat în deplasare, dar soarta calificării rămâne deschisă. Păcat că am primit gol în debutul părţii secunde şi am avut apoi câteva minute dificile. Am făcut un meci bun în defensivă, echipa este compactă, iar condiţiile sunt îndeplinite pentru calificarea în semifinale. Nu suntem îngrijoraţi, 1-1 este mai bun decât 0-0, la Torino va trebui să jucăm la victorie'', a spus Allegri.

Erik ten Hag, antrenorul echipei Ajax, a recunoscut că nu este rezultatul pe care îl dorea, dar a reamintit performanţa din faza anterioară, în care ''lăncierii'' au eliminat deţinătoarea trofeului, Real Madrid.

''Nu este rezultatul pe care îl speram, dar este un rezultat. Ultima oară, am pierdut 1-2 cu Real Madrid acasă (după care Ajax a câştigat cu 4-1 la Madrid, n. red.), deci suntem încă în cursă'', a subliniat ten Hag.

Ajax Amsterdam a terminat la egalitate cu Juventus Torino, 1-1, miercuri seara, pe ''Johan Cruijff ArenA'', în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal.

Juventus a deschis scorul în finalul primei reprize (45), prin vedeta Cristiano Ronaldo, din centrarea compatriotului său Joao Cancelo. Ajax a restabilit egalitatea la 30 de secunde de la reluare (46), prin brazilianul David Neres, după o minge pierdută de acelaşi Cancelo.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Teodor Ciobanu, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...