Fotbal: Cristiano Ronaldo, în vacanţă pe noul său yacht de 6 milioane euro

Fotbal: Cristiano Ronaldo, în vacanţă pe noul său yacht de 6 milioane euro

Starul portughez Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Juventus Torino, a profitat de cele câteva zile de vacanţă pe care le-a avut la dispoziţie după încheierea actualei ediţii a campionatului de fotbal al Italiei, pentru a se bucura de confortul noului său yacht, în valoare de 6 milioane de euro, informează presa din peninsulă.

Ambarcaţiunea, în lungime de 27 metri, este realizată din fibră de carbon şi poate atinge o viteză maximă de 98 de noduri (circa 52 km/h).

Denumit Azimut Grande, yachtul fotbalistului lusitan are cinci cabine cu un spaţiu generos, şase băi, un bar şi o bucătărie ultramodernă, fiind construit la Viareggio, în Toscana.

Cristiano Ronaldo s-a relaxat pe noul său yacht alături de partenera sa Georgina Rodriguez şi de cei patru copii ai săi, înainte de a se prezenta din nou sub comanda antrenorului Maurizio Sarri, în vederea meciului cu Olympique Lyon din manşa secundă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, programat vineri. AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Gabriela Badea)

Sursa foto: (c) www.web24.news


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”