Fotbal: CSA Steaua - Academia Rapid, derby-ul Ligii a IV-a, se va juca pe Arena Naţională

Fotbal: CSA Steaua - Academia Rapid, derby-ul Ligii a IV-a, se va juca pe Arena Naţională

Derby-ul dintre CSA Steaua Bucureşti şi Academia Rapid, din etapa a XXIII-a a Ligii a IV-a a Asociaţiei Municipale de Fotbal Bucureşti, va avea loc în data de 14 aprilie, pe Arena Naţională din Capitală, potrivit unui comunicat postat pe site-ul clubului militar.

''În urma reanalizării arenelor de fotbal din Bucureşti, a solicitării echipei şi staff-ului tehnic de a avea fanii alături de ei şi, nu în ultimul rând, al interesului suporterilor stelişti şi rapidişti pentru un eveniment sportiv major, conducerea Clubului Sportiv al Armatei 'Steaua' a decis ca meciul dintre Steaua Bucureşti şi Academia Rapid să se dispute pe 'Arena Naţională'. Confruntarea va avea loc sâmbătă, 14 aprilie, începând cu ora 20,00'', se arată în comunicat.

Steaua ocupă în acest moment a doua poziţie în clasament, cu 42 de puncte acumulate în 16 meciuri jucate, cu un meci mai puţin decât echipa Academia Rapid, care ocupă primul loc, cu 44 de puncte.

În partida tur scorul a fost de 1-1.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…