Fotbal: Dan Alexa a ajuns la un acord cu FC Rapid şi va prelua funcţia de director tehnic

Fotbal: Dan Alexa a ajuns la un acord cu FC Rapid şi va prelua funcţia de director tehnic

Antrenorul Dan Alexa (40 de ani) a ajuns, marţi seara, la un acord cu conducerea clubului FC Rapid, el urmând să îl înlocuiască la conducerea tehnică a formaţiei giuleştene pe Daniel Pancu, demis în urma rezultatelor slabe înregistrate în primele trei etape de la reluarea campionatului Ligii a II-a.

Alexa, care va prelua funcţia de director tehnic, revine la Rapid pentru al doilea mandat. El a mai condus formaţia giuleşteană între 27 august 2015 şi 20 iulie 2016, reuşind promovarea în Liga I. Contractul său cu FC Rapid nu a mai continuat la acel moment deoarece clubul FC Rapid a intrat în faliment în vara anului 2016 şi a fost exclus din Liga I de către Liga Profesionistă de Fotbal. În cariera sa, fostul mijlocaş a mai antrenat ACS Poli Timişoara, ASA Târgu Mureş, Concordia Chiajna, Dunărea Călăraşi şi ultima oară, până în 10 octombrie 2019, formaţia Astra Giurgiu.

Dan Alexa va fi prezentat oficial la FC Rapid într-o conferinţă de presă programată, miercuri, de la 12:30, la Sala Rapid.

Conducerea clubului de fotbal FC Rapid a anunţat, marţi, înlocuirea tehnicianului Daniel Pancu (42 de ani) din funcţia de antrenor al echipei, ca urmare a rezultatelor slabe din primele trei etape de la reluarea campionatului Ligii a II-a.

Daniel Pancu, retras din activitatea de fotbalist la finalul sezonului 2017-2018, a fost instalat în funcţia de antrenor la FC Rapid la 2 octombrie 2018. El l-a înlocuit pe antrenorul Constantin Schumacher şi a reuşit cu FC Rapid promovarea din Liga a III-a în Liga a II-a. Pentru Daniel Pancu aceasta a fost prima experienţă în calitate de antrenor.

În primele trei meciuri oficiale de la începutul anului, formaţia giuleşteană a obţinut două rezultate de egalitate (0-0 cu Turris Oltul Turnu Măgurele şi 0-0 cu ASU Poli Timişoara) şi o înfrângere (0-1 cu CSM Reşiţa). În prezent, FC Rapid ocupă poziţia a 6-a în clasamentul Ligii a II-a, la 2 puncte de locul 2, ultimul care asigură promovarea directă în Liga I.
AGERPRES (AS-editor: Marius Ţone, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...