Fotbal: Dan Petrescu (CFR Cluj) - Chiar nu am văzut puncte slabe la KuPS Kuopio

Fotbal: Dan Petrescu (CFR Cluj) - Chiar nu am văzut puncte slabe la KuPS Kuopio

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a afirmat, miercuri, că a studiat cu atenţie adversara de joi, din play-off-ul Europa League, şi că nu a descoperit puncte slabe la formaţia finlandeză KuPS Kuopio.

"Nu există favorită în acest meci, este o echipă foarte bună. În acest sezon au cumpărat 6 jucători, toţi titulari, şi au ridicat ştacheta când au ridicat campionatul. În acest moment sunt lideri în campionat, au 8 victorii şi un egal în ultimele 9 meciuri. Practică un joc modern şi ofensiv şi sunt foarte bine organizaţi în apărare. Chiar nu am văzut puncte slabe la această echipă", a declarat Dan Petrescu.

Tehnicianul consideră că echipa sa trebuie să se autodepăşească pentru a se califica în grupele Europa League: "Am studiat foarte bine această echipă, jucătorii noştri trebuie să facă un joc perfect şi să se autodepăşească pentru a se califica ţinând cont că ei sunt în formă excelentă iar forma noastră nu este cea mai bună. Îmi e un pic teamă de acest meci. Campioana Finlandei a crescut foarte mult prin achiziţionarea acestor străini. Va fi un meci pe muchie de cuţit. E posibil să ajungem la penalty-uri, suntem pregătiţi. Sunt convins că se va comenta foarte mult de o posibilă eliminare a noastră, dar în necunoştinţă de cauză. Eu zic că ar fi mare păcat pentru fotbalul românesc să nu ne calificăm şi nu ar fi bine deloc pentru CFR Cluj".

CFR Cluj va întâlni, joi, pe teren propriu, de la ora 18:30, formaţia finlandeză KuPS Kuopio, în play-off-ul Europa League. AGERPRES/(V, AS-autor: Adrian Ţone, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un raport devastator despre manipulatorii folosiți de PSD pentru a-i deruta și ațâța pe români pe tema COVID-1…

2 La Stampa / Elveția va refuza internarea la reanimare a bătrânilor bolnavi de coronavirus

3 De citit! / Cele patru dorințe care stau la baza comportamentului uman / Memorabilul discurs al lui Bertrand Russe…

4 Ciolacu, reacție dementă după ce a fost amendat de Poliție! Imbecilul se dă persecutat politic!

5 VIDEO Europarlamentar austriac: Nu știu dacă ați văzut cum se cultivă roșiile în Olanda, de aceea nu au gust. …