Fotbal: Dan Petrescu - Eu şi Hagi vom fi mereu prieteni, dar când jucăm nu mai suntem prieteni

Fotbal: Dan Petrescu - Eu şi Hagi vom fi mereu prieteni, dar când jucăm nu mai suntem prieteni

Antrenorul Dan Petrescu afirmă că relaţia de prietenie dintre el şi Gheorghe Hagi nu va fi afectată de meciul direct din Supercupa României, dintre CFR Cluj şi FC Viitorul, care se va disputa sâmbătă, la Ploieşti, se arată într-un comunicat remis AGERPRES.

"E normal, noi suntem prieteni, am fost prieteni şi vom fi mereu, dar în momentul în care jucăm nu mai suntem prieteni. După meci şi înainte, da. E clar că eu îmi doresc să câştig, el îşi doreşte să câştige, acum să vedem cine va reuşi", a declarat antrenorul campioanei, Dan Petrescu.

Tehnicianul consideră că Supercupa României este foarte importantă pentru echipa sa în perspectiva debutului în preliminariile Ligii Campionilor, cu Astana.

"Primul meci e foarte important pentru că jucăm cu un trofeu pe masă. Este bine că avem un meci înainte de cel din Liga Campionilor. Ne va ajuta mult, chiar dacă jucăm cu un adversar atât de dificil precum Viitorul", a mai spus Dan Petrescu.

Supercupa României, dintre CFR Cluj şi FC Viitorul, se va disputa sâmbătă, de la ora 20.00, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti.

Prima manşă din primul tur preliminar al Ligii Campionilor la fotbal dintre FC Astana şi CFR Cluj va avea loc pe 9 iulie în Kazahstan, iar manşa a doua se va juca la Cluj-Napoca, pe 17 iulie. AGERPRES/(V, AS - autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Dragomir, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…