Fotbal: Daniel Sturridge (Liverpool), anchetat pentru infracţiune la regulamentele privind pariurile sportive

Fotbal: Daniel Sturridge (Liverpool), anchetat pentru infracţiune la regulamentele privind pariurile sportive

Daniel Sturridge, atacantul echipei FC Liverpool, este anchetat de Federaţia engleză (FA) pentru infracţiune la regulamentele FA privind pariurile sportive, a anunţat, luni, instanţa conducătoare a fotbalului englez.

Conform comunicatului FA, faptele s-au desfăşurat în luna ianuarie a anului trecut, iar Sturridge este bănuit că ar fi furnizat unor terţi informaţii referitoare la jucători, antrenori sau sancţiuni disciplinare, date necomunicate publicului.

Sturridge are termen până pe 20 noiembrie pentru a răspunde acuzaţiilor FA.

Într-o declaraţie acordată postului BBC, un purtător de cuvânt al clubului FC Liverpool a asigurat că "Daniel şi-a manifestat întreaga disponibilitate de a coopera la această anchetă, jucătorul afirmând totodată că niciodată nu a făcut pariuri în fotbal".

Sturridge, în vârstă de 29 de ani, a ajuns la Liverpool în 2013, de la Chelsea. El a fost împrumutat la West Bromwich în partea a doua a sezonului trecut şi numără 26 de selecţii la echipa Angliei. AGERPRES (autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea; editor online: Magdalena Tănăsescu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...