Fotbal: Dennis Man (FCSB), suspendat două jocuri de Comisia de Disciplină a FRF

Fotbal: Dennis Man (FCSB), suspendat două jocuri de Comisia de Disciplină a FRF

Jucătorul Dennis Man, de la FCSB, a fost suspendat două jocuri şi amendat cu 3.000 de lei de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, reunită miercuri, potrivit site-ului LPF.

Man a primit cartonaş roşu în meciul dintre FCSB şi Universitatea Craiova (3-2), disputat duminică seara, pe Arena Naţională, în etapa a 25-a a Ligii I, după o altercaţie cu Marius Briceag.

Comisia i-a sancţionat cu câte un joc suspendare şi amendă de 740 de lei pe fundaşii Marius Briceag şi Renato Kelic (ambii de la Universitatea), eliminaţi în meciul respectiv pentru două cartonaşe galbene.

Totodată, clubul Universitatea Craiova a fost amendat cu suma de 5.000 de lei pentru incidente produse la meciul cu FC Hermannstadt, desfăşurat la Piteşti, în etapa a 24-a.

Mijlocaşul Juan Culio (CFR Cluj) a primit şi el o etapă de suspendare şi o penalitate sportivă de 740 de lei după eliminarea din partida cu Poli Iaşi, din etapa a 25-a. Clubul CSM Poli Iaşi a primit ''avertisment'' în urma incidentelor de la meciul din Copou. AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina