Fotbal: Derby-ul FCSB - CFR Cluj se va juca pe Arena Naţională

Fotbal: Derby-ul FCSB - CFR Cluj se va juca pe Arena Naţională

Derby-ul dintre vicecampioana FCSB şi campioana CFR Cluj se va disputa pe Arena Naţională din Bucureşti, în data de 22 decembrie, de la ora 20,00, în etapa a 21-a a Ligii I, a anunţat Liga Profesionistă de Fotbal pe site -ul său oficial.

''Ultimul meci din acest an în Liga 1 Betano se va disputa pe Arena Naţională! FCSB - CFR Cluj, derby-ul campionatului, este programat sâmbătă, 22 decembrie, cu începere de la ora 20,00 şi va închide etapa a 21-a pe cel mai mare stadion al ţării'', se arată în comunicatul LPF.

Şi FCSB a confirmat acest lucru, pe pagina sa de Facebook: ''FCSB anunţă că partida cu CFR Cluj, din etapa 21 a Ligii 1, se va disputa sâmbătă, 22 decembrie, pe Arena Naţională. Astfel, roş-albaştrii vor reveni pe cel mai mare stadion al ţării, după ce au evoluat la Piteşti împotriva celor de la CS Gaz Metan şi FC Viitorul. Clubul nostru le mulţumeşte autorităţilor locale din Piteşti, clubului FC Argeş Piteşti şi suporterilor din Trivale pentru sprijinul acordat în aceasta perioadă!''

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a verificat, joi, starea gazonului de pe Arena Naţională, după ce au avut loc lucrări de refacere şi întreţinere.


"Am venit la Arena Naţională pentru a verifica starea gazonului, un subiect care a generat multe discuţii şi controverse. După cum ştiţi, pe 12 noiembrie am luat o decizie dureroasă, dar absolut necesară: închiderea stadionului până la remedierea completă a suprafeţei de joc, extrem de încercată în ultima perioadă de numeroase competiţii sportive. Lucrări de întreţinere, refacere şi mentenanţă a gazonului au fost efectuate permanent, fiind necesar un program special de lucrări de supraînsămânţare, fertilizare şi alte lucrări speciale de îndreptate şi nivelare a suprafeţei de joc conform standardelor FIFA şi UEFA", a scris Firea pe Facebook.

Într-un videoclip postat pe pagina sa de socializare, edilul precizează că există deja o solicitare la Direcţia de Investiţii a Primăriei Capitalei pentru ca meciul din 22 decembrie dintre FCSB şi CFR Cluj să fie jucat pe Arena Naţională.

"Cred că se va putea juca, sunt condiţii optime", a adăugat Gabriela Firea.

Gabriela Firea anunţase pe 12 noiembrie că Arena Naţională se închide pentru competiţiile sportive până la remedierea stării gazonului. AGERPRES (AS/autor: Mihai Ţenea, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /