Fotbal: Devis Mangia (antrenor CSU Craiova) - Meciul cu AC Milan va fi dificil, dar ne vom juca șansele

Fotbal: Devis Mangia (antrenor CSU Craiova) - Meciul cu AC Milan va fi dificil, dar ne vom juca șansele

Antrenorul principal al echipei de fotbal CS Universitatea Craiova, italianul Devis Mangia, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că partida de joi, contra lui AC Milan, va fi una dificilă, dar elevii săi își vor juca șansele.

''Partida de joi este foarte importantă pentru noi toți, pentru oraș, pentru club, pentru suporteri. Va fi un meci dificil, dar ne vom juca șansele, inclusiv cu ajutorul suporterilor. Mă interesează ca jucătorii să dea maximum, așa cum au făcut-o și până acum. Ceea ce mă bucură este faptul că suporterii noștri vor veni mâine în număr mare și vor umple stadionul. Îmi pare rău însă că nu vom juca pe un stadion mai mare, unde să încapă toți susținătorii Craiovei'', a spus Mangia.

Întrebat cum ar fi obținerea unui rezultat de egalitate, Mangia a afirmat că este greșit să se intre pe teren cu gândul la un rezultat. ''Nu știu dacă trebuie să gândim în modul acesta, este greșit să ne gândim la un rezultat. Ceea ce pot să spun este că vom intra în teren și vom da maxim pentru un rezultat pozitiv'', a subliniat tehnicianul echipei din Bănie.

El a menționat că a studiat jocul lui AC Milan și a fost de părere că italienii vor alinia cel mai bun ''unsprezece''.

''Am studiat jocul lui AC Milan. Am văzut cum joacă echipa, am văzut și anul trecut multe meciuri pe care le-au jucat, dar în momentul de față echipa este diferită față de ceea ce a fost până acum. (...) Milan-ul de mâine va trebui să-și demonstreze valoarea și va avea ocazia să o facă. (...) Pentru că toți suporterii lui AC Milan vor să vadă jocul echipei actuale, eu cred că vor alinia cel mai bun 11'', a arătat Mangia.

În ceea ce privește planul de joc, antrenorul craiovenilor a precizat că nu va fi diferit față de meciurile de până acum din noul sezon al Ligii I, în schimb echipa cu care va începe partida o va anunța în cursul zilei de joi.

''Avem în această seară antrenament. Mitriță cred că va fi unul dintre cei convocați. În ceea ce privește mijlocașii avem patru: Screciu, Zlatinski, Mateiu, Rossi. Trebuie să joace doar doi. Care? Veți afla mâine'', a spus tehnicianul echipei CSU Craiova.

Întrebat dacă ar fi o satisfacție personală situația în care calificarea s-ar decide în retur, Mangia a răspuns: ''Nu ar fi doar o satisfacție personală, ar fi una pentru toți suporterii Craiovei, pentru clubul nostru, pentru echipă''. El a precizat însă că jucătorii craioveni nu trebuie să se gândească la ceea ce va fi pe San Siro, ci trebuie să se concentreze doar pe confruntarea de joi.

CS Universitatea Craiova și AC Milan se vor înfrunta pe 27 iulie, la Drobeta-Turnu Severin (ora 21,00), în prima manșă a turului al treilea preliminar al Europa League.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria