Fotbal: Dică (FCSB) - Băluță, Gustavo și Mitriță sunt cei mai periculoși jucători ai Universității Craiova

Fotbal: Dică (FCSB) - Băluță, Gustavo și Mitriță sunt cei mai periculoși jucători ai Universității Craiova

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Nicolae Dică, a declarat, sâmbătă, într-o conferință de presă, că formația CS Universitatea Craiova are un atac foarte bun, precizând că Alexandru Băluță, Gustavo Di Mauro Vagenin și Alexandru Mitriță sunt cei mai periculoși jucători din lotul adversarei de duminică.

"Noi pregătim meciurile la fel, cu aceeași pasiune și plăcere. Într-adevăr, pentru jucători într-un derby motivația vine de la sine. Antrenorul foarte puțin mai poate să îi motiveze. Jucătorii mei au fost concentrați la fiecare meci de până acum, au încercat să dea totul pe teren și sunt convins că așa se va întâmpla și mâine seară (n.r. — duminică seară) cu Universitatea Craiova. Băluță este jucătorul care trage echipa după el. În ultimele meciuri a reușit și să marcheze, așa că este un jucător important pentru ei. Cei trei din față, Mitriță, dacă va juca, Gustavo și Băluță, sunt cei mai periculoși jucători ai Craiovei. Au un atac foarte bun", a spus Dică.

Tehnicianul susține că a analizat bine punctele pozitive, dar și pe cele negative ale formației conduse de Devis Mangia. "La Craiova s-a implementat un nou sistem de joc de când a venit Devis Mangia, un 3-4-3 pe faza ofensivă și un 5-4-1 pe cea defensivă. Nu e dificil de descifrat acest sistem. Am văzut lucrurile pozitive, dar și cele negative pe care le fac cei de la Craiova. Sperăm ca mâine seară să fim pregătiți pentru aceste lucruri și să reușim să le punem probleme pe faza defensivă și să obținem un rezultat pozitiv", a afirmat el.

Mihai Pintilii va fi apt pentru partida de la Severin, nu însă și Bogdan Planic, a explicat Dică. "Pintilii a intrat la antrenamente cu echipa de două zile, așa că va fi în lot pentru partida cu Craiova. Planic însă e accidentat, va sta în jur de două săptămâni. Probabil că nu îl vom avea nici la meciul din Europa League", a precizat tehnicianul.

Echipa de fotbal FCSB întâlnește, duminică, de la ora 20,45, la Drobeta Turnu Severin, formația CS Universitatea Craiova, într-o partidă contând pentru etapa a 16-a a Ligii I.

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Gabriela Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bășiți aici! / „Declarația de la București” / Căcații stângii, acum ajunși bășini, vor să-l alunge pe Iohannis

2 Fiul patronului Cris-Tim, arestat pentru trafic de droguri

3 Ăștia o iau razna / Numire suspectă în Guvern pe filiera interlopului lui Cîțu / Cum, mă, să pui în locul unui pro…

4 „Am depresie și anxietate severă. Am fost violată de patru ori!”

5 „A vrut să mă interneze la nebuni! La copii nu renunț niciodată!”