Fotbal: Dică (FCSB) - Nu trebuie să eliminăm anumiţi jucători după un meci, important e să înveţe din critici

Fotbal: Dică (FCSB) - Nu trebuie să eliminăm anumiţi jucători după un meci, important e să înveţe din critici

Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că fotbaliştii Florinel Coman şi Florin Tănase nu trebuie "eliminaţi" după un singur meci, dar a precizat că e important ca ei să înveţe din criticile de după înfrângerea cu Astra Giurgiu.

"Jucătorii trebuie să dovedească atunci când intră pe teren că au valoare pentru a le spune celor care i-au criticat că au greşit. Important este ca jucătorii să aibă încredere în ei. Nu trebuie după un singur meci să eliminăm anumiţi jucători. Sunt tineri, de viitor. Ei trebuie să înţeleagă faptul că atunci când intră pe teren trebuie să dea totul pentru echipă şi să aibă evoluţii bune. Eu în continuare mă bazez pe ei. Cu Florinel Coman nu am avut timp să discut, dar mi-am propus să fac asta diseară. Este un jucător care are nevoie de încredere. Mă aşteptam la critici, noi şi după meciuri pe le-am câştigat am fost criticaţi. Important e ca noi să învăţăm din aceste critici şi să facem meciuri mai bune. Astfel le dăm ocazia celor care ne critică acum să ne laude", a spus Dică.

În ceea ce îl priveşte pe Olimpiu Moruţan, unul dintre singurii jucători lăudaţi de finanţatorul Gigi Becali după meciul cu Astra, Nicolae Dică a afirmat că acesta trebuie să rămână modest. "Moruţan trebuie să fie modest în continuare, să muncească la fel de mult. Şi având în vedere calităţile pe care le are, el va putea deveni în timp un jucător de mare valoare. Avem un lot puternic, dar întotdeauna dacă vin jucători de valoare sunt bineveniţi. E clar că e nevoie de un atacant, sper să reuşim să-l aducem. Şi apoi şi un fundaş central", a adăugat Dică.
AGERPRES (autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…