Fotbal: Dică (FCSB) - Nu trebuie să eliminăm anumiţi jucători după un meci, important e să înveţe din critici

Fotbal: Dică (FCSB) - Nu trebuie să eliminăm anumiţi jucători după un meci, important e să înveţe din critici

Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că fotbaliştii Florinel Coman şi Florin Tănase nu trebuie "eliminaţi" după un singur meci, dar a precizat că e important ca ei să înveţe din criticile de după înfrângerea cu Astra Giurgiu.

"Jucătorii trebuie să dovedească atunci când intră pe teren că au valoare pentru a le spune celor care i-au criticat că au greşit. Important este ca jucătorii să aibă încredere în ei. Nu trebuie după un singur meci să eliminăm anumiţi jucători. Sunt tineri, de viitor. Ei trebuie să înţeleagă faptul că atunci când intră pe teren trebuie să dea totul pentru echipă şi să aibă evoluţii bune. Eu în continuare mă bazez pe ei. Cu Florinel Coman nu am avut timp să discut, dar mi-am propus să fac asta diseară. Este un jucător care are nevoie de încredere. Mă aşteptam la critici, noi şi după meciuri pe le-am câştigat am fost criticaţi. Important e ca noi să învăţăm din aceste critici şi să facem meciuri mai bune. Astfel le dăm ocazia celor care ne critică acum să ne laude", a spus Dică.

În ceea ce îl priveşte pe Olimpiu Moruţan, unul dintre singurii jucători lăudaţi de finanţatorul Gigi Becali după meciul cu Astra, Nicolae Dică a afirmat că acesta trebuie să rămână modest. "Moruţan trebuie să fie modest în continuare, să muncească la fel de mult. Şi având în vedere calităţile pe care le are, el va putea deveni în timp un jucător de mare valoare. Avem un lot puternic, dar întotdeauna dacă vin jucători de valoare sunt bineveniţi. E clar că e nevoie de un atacant, sper să reuşim să-l aducem. Şi apoi şi un fundaş central", a adăugat Dică.
AGERPRES (autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiitoarea l-a înșelat pe Dragnea! Încornoratul și-a făcut bagajele și a părăsit casa cumpărată cu banii lui

2 Misterul anului / Cine este bărbatul căruia îi făcea sex oral țiitoarea în filmulețul trucat care l-a enervat pe…

3 Așa arată decăderea unei dive...

4 Rusia, la granițele României? / Manevra președintelui nu mai pare atât de revoltătoare, nu-i așa?

5 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…