Fotbal: Dijon l-a transferat pe tânărul jucător român Alex Dobre

Fotbal: Dijon l-a transferat pe tânărul jucător român Alex Dobre

Clubul francez de fotbal Dijon FCO a oficializat, miercuri, transferul tânărului jucător român Alex Dobre, în provenienţă de la Bournemouth şi care a semnat pe o perioadă de patru ani cu gruparea din Ligue 1, a anunţat echipa pe site -ul său oficial.

Mijlocaşul ofensiv român de 21 de ani (1,78 m) s-a născut la Bucureşti şi a fost adus de Bournemouth în 2016, împrumutându-l ulterior la Bury, Rochdale, Yeovil Town şi Wigan. Alex Dobre a adunat 21 de meciuri în League Two (liga a patra), 15 în League One (liga a treia), unul în Championship (liga a doua) şi 2 în Cupa Angliei.

''DFCO este un club care dă şansă tinerilor jucători să progreseze. Le mulţumesc conducătorilor că m-au urmărit şi că mi-au arătat că mă doresc mult. Va fi o şansă bună pentru mine să demonstrez de ce sunt capabil. Sper că suporterii vor aprecia calităţile mele, viteza şi tehnica, iar astfel voi câştiga încrederea şi dragostea lor'', a declarat internaţionalul de tineret.

''Alex poate evolua pe toate posturile în ofensivă. E un jucător foarte generos cu efortul, care ne va aduce viteză şi forţă. Are o mare încredere în el şi, pe teren, nu renunţă niciodată. Combativitatea sa ne va ajuta mult'', a afirmat, la rândul său, directorul sportiv Peguy Luyindula.

Dobre va fi a doilea fotbalist român din Ligue 1 după portarul Ciprian Tătăruşanu, de la Olympique Lyon.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)

Sursa foto: (c) www.dfco.fr


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”