Fotbal: Dinamo Kiev plănuieşte un turneu european în scopuri caritabile

Fotbal: Dinamo Kiev plănuieşte un turneu european în scopuri caritabile

Campioana Ucrainei la fotbal, Dinamo Kiev, antrenată de Mircea Lucescu, plănuieşte să joace o serie de meciuri caritabile împotriva unor echipe de top din Europa pentru a trimite un mesaj anti-război, în urma invaziei armatei ruse, scrie DPA.

Astfel, Dinamo Kiev va juca primul meci pe 12 aprilie împotriva campioanei Poloniei, Legia Varşovia, iar oficialii grupării spun că intenţionează să mai aibă meciuri împotriva celor de la Borussia Dortmund, Paris Saint-Germain, FC Barcelona, AC Milan, Ajax Amsterdam şi FC Basel.

Echipa lui Mircea Lucescu se pregăteşte acum la Bucureşti pentru meciurile care se vor desfăşura sub deviza "Joacă pentru pace! Opriţi
războiul!'.

''Motivaţia acestor meciuri este de a informa comunitatea internaţională despre evenimentele teribile din Ucraina şi a strânge fonduri pentru a sprijini populaţia ucraineană ce are de suferit din cauza războiului'', se arată într-un comunicat al clubului Dinamo Kiev. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”