Fotbal: Directorul sportiv Ionel Dănciulescu pleacă de la Dinamo

Fotbal: Directorul sportiv Ionel Dănciulescu pleacă de la Dinamo

Conducerea clubului de fotbal Dinamo Bucureşti a anunţat vineri încetarea raporturilor contractuale cu directorul sportiv Ionel Dănciulescu.

"Directorul sportiv Ionel Dănciulescu nu va mai continua activitatea la Dinamo Bucureşti în următorul sezon competiţional. Clubul nostru şi Ionel Dănciulescu au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale. Dinamo Bucureşti apreciază profesionalismul lui Ionel Dănciulescu şi îi mulţumeşte public, pe această cale, pentru întreaga activitate. Respect, Ionel Dănciulescu! Mult succes în carieră!", se arată în comunicatul de presă difuzat pe pagina de Facebook a grupării bucureştene.


Totodată, FC Dinamo a anunţat că în perioada următoare va fi convocată Adunarea Generală a acţionarilor, pentru stabilirea noului Consiliu de Administraţie.

"Acţionarul majoritar al clubului Dinamo Bucureşti şi-a propus să convoace în perioada imediat următoare Adunarea Generală a acţionarilor pentru a discuta componenţa noului Consiliu de Administraţie", transmite Dinamo Bucureşti prin Biroul de presă.


Noul acţionar majoritar al clubului de fotbal Dinamo Bucureşti este, de joi, compania Benel International SA , reprezentata de spaniolul Pablo Cortacero, a anunţat gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare într-un comunicat remis AGERPRES.

Pentru prima oară în istoria de 72 de ani a clubului, Dinamo intră sub patronajul unei societăţi internaţionale.
AGERPRES (AS-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”