Fotbal: Doi jucători ai echipei FCSB, testaţi pozitiv la coronavirus

Fotbal: Doi jucători ai echipei FCSB, testaţi pozitiv la coronavirus

Doi jucători din cadrul echipei FCSB au fost testaţi pozitiv la noul coronavirus, ca şi alte două persoane din cadrul clubului, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan.

"Am fost informaţi telefonic de către FCSB că patru persoane, dintre care doi jucători, au fost testate pozitiv la coronavirus. Nu am văzut rezultatele, dar am fost informaţi telefonic", a declarat Ştefan pentru AGERPRES.

De la reluarea meciurilor de fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la jucători şi angajaţi ai unor cluburi din Liga I (FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Politehnica Iaşi şi Astra Giurgiu) şi a II-a (Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti, FC Argeş şi ASU Poli Timişoara).

În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate până acum şase cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal.

Săptămâna aceasta s-au mai înregistrat un caz pozitiv la clubul UTA Arad (Liga I) şi unul la Turris Turnu Măgurele (Liga a II-a).
AGERPRES (AS-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria