Fotbal: Dorin Rotariu a semnat pentru campioana Bulgariei, Ludogoreţ Razgrad

Fotbal: Dorin Rotariu a semnat pentru campioana Bulgariei, Ludogoreţ Razgrad

Internaţionalul român Dorin Rotariu a semnat un contract cu campioana Bulgariei la fotbal, Ludogoreţ Razgrad, după ce a efectuat vizita medicală, a anunţat, joi, clubul pe site-ul său oficial.

Rotariu, care evolează ca extremă, va fi prezentat oficial joi de compatriotul său Cosmin Moţi, noul director tehnic al clubului.

Dorin Rotariu, care vine de la FC Astana, are 25 de ani şi a evoluat Dinamo între 2013 şi 2017. În 2017 s-a transferat la FC Bruges, dar clubul belgian l-a împrumutat după doar o jumătate de sezon (12 partide, un gol) la Mouscron (9 goluri în 28 de meciuri), iar apoi la AZ Alkmaar (8 partide). În 2019, Rotariu a semnat pentru FC Astana, cu care a câştigat un titlu de campion şi o Supercupă a Kazahstanului.

Fotbalistul a adunat zece selecţii la echipa naţională, pentru care a marcat un gol. Rotariu va evolua cu numărul 20 la Ludogoreţ.

Rotariu este al doilea român din lotul lui Ludogoreţ, alături de atacantul Claudiu Keşeru. Faţă de sezonul trecut, fundaşul Dragoş Grigore şi-a reziliat contractul, iar Cosmin Moţi s-a retras şi a primit o funcţie de conducere.

Ludogoreţ Razgrad va juca în primul tur preliminar al Ligii Campionilor al fotbal contra formaţiei belaruse Şahtior Soligorsk, meciurile fiind programate pe 6/7 iulie, respectiv 13/14 iulie.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Andreea Lãzãroiu)

Sursa foto: PFC Ludogorets 1945 /Facebook.com


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria