Fotbal: Dorin Rotariu s-a transferat la gruparea olandeză AZ Alkmaar

Fotbal: Dorin Rotariu s-a transferat la gruparea olandeză AZ Alkmaar

Fotbalistul român Dorin Rotariu (22 de ani) s-a transferat, sâmbătă, la gruparea olandeză AZ Alkmaar, mijlocaşul aflat în proprietatea clubului FC Bruges urmând să evolueze sub formă de împrumut pentru un sezon.

"Clubul nostru s-a întărit, sâmbătă, prin transferul internaţionalului român Dorin Rotariu. Acesta va evolua sub formă de împrumut, AZ Alkmaar având opţiunea de a-l cumpăra de la FC Bruges în 2019. În sezonul recent încheiat, Dorin Rotariu a jucat sub formă de împrumut la Mouscron, echipă pentru care a marcat 11 goluri şi a oferit 5 pase decisive în 30 de partide jucate", informează site-ul oficial al clubului AZ Alkmaar.

Dorin Rotariu, care va purta la noua sa echipă tricoul cu numărul 14, a declarat că are un sentiment plăcut referitor la AZ Alkmaar. "Am un sentiment plăcut venind la AZ Alkmaar. Cred că împreună putem obţine rezultate foarte bune în următorul sezon. Eu sunt genul de jucător care dă totul pentru ca echipa să câştige", a spus Rotariu.

În vârstă de 22 de ani, Dorin Rotariu a fost achiziţionat în ianuarie 2017 de FC Bruges de la Dinamo Bucureşti. El a evoluat doar o jumătate de sezon la FC Bruges, pentru ca apoi să fie împrumutat la Mouscron. În campionatul intern, el a mai evoluat doar la Poli Timişoara. AGERPRES (AS-editor: Marius Ţone, editor online: Gabriela Badea)

Sursa foto: AZ Alkmaar/ Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…