Fotbal: Dorin Rotariu, testat pozitiv la Covid-19 înaintea meciului echipei naţionale a României cu Liechtenstein

Fotbal: Dorin Rotariu, testat pozitiv la Covid-19 înaintea meciului echipei naţionale a României cu Liechtenstein

Fotbalistul echipei naţionale a României, Dorin Rotariu, a fost testat pozitiv la Covid-19 înaintea meciului cu Liechtenstein, programat, duminică, pe Arena Naţională, în prelimininariile CM 2022, şi a părăsit cantonamentul primei reprezentative de la Mogoşoaia.

"Deşi cu rezultate negative la toate testările efectuate în cantonamentul naţionalei cu ocazia acestei acţiuni, jucătorul Dorin Rotariu a fost depistat pozitiv la testarea COVID PCR solicitată de UEFA pentru desfăşurarea partidei de mâine, cu Liechtenstein. Fără simptomatologie, Dorin Rotariu nu a participat la antrenamentul oficial din această seară şi a părăsit cantonamentul echipei naţionale", informează Federaţia Română de Fotbal într-un comunicat de presă publicat, sâmbătă, pe site-ul său oficial.

Toţi ceilalţi jucătorii şi membrii staff-ului primei reprezentative au primit rezultate negative în urma testării efectuate în sâmbătă dimineaţă.

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte, duminică, de la ora 21:45, pe Arena Naţională din Capitală, selecţionata Liechtensteinului, într-o partidă din cadrul preliminariilor CM 2022. Pe 8 septembrie, de ora 21:45, prima reprezentativă va juca împotriva Macedoniei de Nord pe Tose Proeski Arena din Skopje.
AGERPRES (AS-editor: Marius Ţone, editor online: Andreea Preda)

Sursa foto: frf.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina