Fotbal: Două teste pozitive la COVID-19, în lotul echipei Universitatea Craiova

Fotbal: Două teste pozitive la COVID-19, în lotul echipei Universitatea Craiova

Doi fotbalişti ai echipei de fotbal Universitatea Craiova au fost depistaţi pozitiv în urma testării COVID-19, a anunţat clubul, joi, pe site-ul său oficial.

Cei doi jucători sunt asimptomatici, a precizat gruparea din Bănie.

Pe 5 noiembrie, Universitatea a anunţat un nou caz pozitiv, iar anterior, pe 27 octombrie un alt caz, un altul pe 20 octombrie, trei cazuri pe 15 octombrie (doi jucători), doi jucători pe 30 septembrie etc.

De la 12 iunie, când au fost reluate meciurile de fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la jucători şi angajaţi ai unor cluburi din Liga I (FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Politehnica Iaşi, Astra Giurgiu, FCSB, FC Argeş, UTA, Chindia Târgovişte, FC Viitorul Constanţa, FCSB, FC Hermannstadt, FC Voluntari, Academica Clinceni) şi Liga a II-a (Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti, ASU Poli Timişoara, Turris Oltul Turnu Măgurele, FC U Craiova 1948, Pandurii Târgu Jiu, FC Farul Constanţa, CSM Reşiţa, FK Csikszereda, FC Rapid, Ripensia Timişoara, Gloria Buzău, ''U'' Cluj, ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Unirea Slobozia).

În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate până acum zece cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal.

De asemenea, în cadrul echipei naţionale de tineret a României, care a participat la partidele cu Ucraina şi Malta din preliminariile Campionatului European Under 21 de anul viitor, au fost depistaţi pozitiv la COVID-19 nouă fotbalişti plus un membru al staff-ului tehnic. De asemenea, un alt jucător al selecţionatei de tineret a fost depistat pozitiv înaintea partidei cu Danemarca.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”