Fotbal: Douăzeci de jucători şi membri ai staff-ului echipei Turris Oltul Turnu Măgurele, testaţi pozitiv la COVID-19

Fotbal: Douăzeci de jucători şi membri ai staff-ului echipei Turris Oltul Turnu Măgurele, testaţi pozitiv la COVID-19

Clubul de fotbal din Liga a II-a Turris Oltul Turnu Măgurele a anunţat, miercuri, pe un site de socializare, că 15 jucători şi 5 membri ai staff-ului tehnic au fost testaţi pozitiv la coronavirus.

"În urma testului RT-PCR efectuat ieri, 10.11.2020, avem 15 jucători şi 5 persoane din staff depistate pozitiv. Restul jucătorilor sunt izolaţi în altă locaţie urmând ca peste 7 zile tot lotul sa fie retestat. Ţinem legătura îndeaproape cu autorităţile pentru a rezolva cât mai rapid această situaţie", informează gruparea pe contul oficial de Facebook.

Echipa de fotbal Turris Oltul Turnu Măgurele, preluată, marţi, de antrenorul Eugen Trică, ar trebui să întâlnească, vineri, de la ora 19:30, în deplasare, formaţia Dunărea Călăraşi, în etapa a 12-a a Ligii a II-a, dar cel mai probabil în actualele condiţii este posibil ca partida să fie amânată de Federaţia Română de Fotbal.

De la 12 iunie, când au fost reluate meciurile de fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la jucători şi angajaţi ai unor cluburi din Liga I (FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Politehnica Iaşi, Astra Giurgiu, FCSB, FC Argeş, UTA, Chindia Târgovişte, FC Viitorul Constanţa, FCSB, FC Hermannstadt, FC Voluntari, Academica Clinceni) şi Liga a II-a (Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti, ASU Poli Timişoara, Turris Oltul Turnu Măgurele, FC U Craiova 1948, Pandurii Târgu Jiu, FC Farul Constanţa, CSM Reşiţa, FK Csikszereda, FC Rapid, Ripensia Timişoara, Gloria Buzău, ''U'' Cluj, ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Unirea Slobozia).

În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate până acum zece cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal.

De asemenea, în cadrul echipei naţionale de tineret a României, care a participat la partidele cu Ucraina şi Malta din preliminariile Campionatului European Under 21 de anul viitor, au fost depistaţi pozitiv la COVID-19 nouă fotbalişti plus un membru al staff-ului tehnic. De asemenea, un alt jucător al selecţionatei de tineret a fost depistat pozitiv înaintea partidei cu Danemarca. AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”