Fotbal: Dragoş Nedelcu a semnat un contract cu Farul Constanţa

Fotbal: Dragoş Nedelcu a semnat un contract cu Farul Constanţa

Clubul de fotbal Farul Constanţa a anunţat, vineri, că mijlocaşul Dragoş Nedelcu, aflat ultima oară la Fortuna Dusseldorf, este jucătorul formaţiei pregătite de Gheorghe Hagi.

"Începând de astăzi, mijlocaşul Dragoş Nedelcu este noul jucător al echipei noastre. Mult succes, Dragoş, în tricoul alb-albastru!", a anunţat Farul Constanţa pe site-ul oficial.

Născut la 16 februarie 1997, constănţeanul Dragoş Nedelcu este un produs al Academiei Hagi, unde a ajuns încă din 2009. El a evoluat pentru clubul patronat de Hagi până în august 2017, când s-a transferat la FCSB. În prima parte a acestui sezon a jucat în Germania, la Fortuna Dusseldorf (liga a doua).

În palmaresul său figurează un titlu de campion cu FC Viitorul (actuala Farul) în 2017 şi o Cupă a României, în 2020, cu FCSB. Fost internaţional de juniori, are până în prezent şi două selecţii la naţionala de seniori. Este şi semifinalist cu naţionala Under-21 a Românie la CE din 2019.

Farul anunţase joi că l-a readus şi pe atacantul Gabriel Iancu, de la Ahmat Groznîi.
AGERPRES (AS-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)

* Sursa foto: Farul Constanţa / Facebook.com


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…