Fotbal: Drapelele ucrainene, autorizate la meciul Lille - Chelsea, din Liga Campionilor

Fotbal: Drapelele ucrainene, autorizate la meciul Lille - Chelsea, din Liga Campionilor

Mesajele de susţinere faţă de Ucraina, ca urmare a invaziei ruse în această ţară, vor fi în cele din urmă autorizate în tribunele stadionului Pierre-Mauroy, cu ocazia meciului dintre echipele Lille şi Chelsea, din manşa secundă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, după ce au fost interzise până acum, informează cotidianul L'Equipe.

"Drapelele ucrainene vor fi permise, miercuri seară, la meciul Lille - Chelsea", a transmis campioana Franţei, care a organizat săptămâna trecută o colectă de produse alimentare de primă necesitate pentru victimele războiului, iar la meciul de campionat cu Saint-Etienne jucătorii au purtat tricouri având pe spate menţiunea "Uniţi pentru pace".

Numele miliardarului rus Roman Abramovici, patronul lui Chelsea, figurează pe lista britanică a sancţiunilor vizând conturile şi companiile magnaţilor pro-Kremlin, Abramovici fiind descris ca un oligarh cu o legătură strânsă de decenii cu preşedintele rus Vladimir Putin.

Premier League a anunţat că i-a retras lui Roman Abramovici licenţa de conducător de club pentru Chelsea.
AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”