Fotbal: Dublă reușită de Cristian Tănase pentru Karabukspor, în campionatul Turciei

Fotbal: Dublă reușită de Cristian Tănase pentru Karabukspor, în campionatul Turciei

Mijlocașul român Cristian Tănase a marcat golurile echipei Karabukspor, care a învins-o pe Adanaspor cu 2-0, sâmbătă, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 24-a a campionatului de fotbal al Turciei.

Cristian Tănase a înscris în minutele 32, din pasa fundașului român Paul Papp, și 61.

Trei români au fost integraliști la gazde, Papp (cartonaș galben în min. 42), Iasmin Latovlevici (galben 47) și Tănase, în timp ce Valerică Găman a fost rezervă, iar Marius Alexe nu a făcut parte din lot.

La oaspeți s-a aflat pe banca de rezerve ivorianul Diarrassouba Viera (ex-Pandurii).

Tănase are trei goluri marcate în acest campionat, în 20 de partide.

În alt meci, Osmanlispor și Bursaspor au terminat la egalitate, 1-1. Raul Rusescu a intrat în minutul 70 la gazde, iar Bogdan Stancu nu a făcut parte din lotul oaspeților.

În clasament, pe primul loc se află Beșiktaș, cu 53 puncte (23 jocuri), urmat de Medipol Bașakșehir FK, 49 p (23 j), Galatasaray, 46 p, Fenerbahce, 44 p. Karabukspor ocupă locul 7, cu 33 puncte.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Evelin Ceciu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...