Fotbal: După audierea în fața instanței, Cristiano Ronaldo își susține nevinovăția într-un comunicat

Fotbal: După audierea în fața instanței, Cristiano Ronaldo își susține nevinovăția într-un comunicat

Suspectat de fraudă fiscală de către justiția spaniolă și audiat timp de două ore luni, fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a transmis un comunicat în care afirmă că ''niciodată nu a avut intenția să facă evaziune fiscală'', informează cotidianul L'Equipe.

Deținătorul Balonului de Aur a fost audiat luni la tribunalul Pozuelo de Alarcon din Madrid, fiind bănuit că s-a sustras de la un impozit de 14,7 milioane euro.

Atacantul lui Real Madrid nu a apărut public luni nici înainte, nici după audiere, deși în fața tribunalului s-au aflat sute de ziariști. Doar un reprezentant al agenției sale Gestifute a făcut o scurtă declarație: ''Jucătorul a făcut depoziția, totul e în ordine, el este acum în drum spre casă''.

În final, Ronaldo a transmis un comunicat, difuzat la o oră după ce a părăsit tribunalul, în care respinge orice acuzație la adresa sa. ''Trezoreria publică spaniolă cunoaște toate veniturile mele, pe care i le-am transmis. Nu am ascuns nimic și niciodată nu am avut intenția să fac evaziune fiscală. (...) Este momentul să lăsăm justiția să-și facă treaba. Eu cred în această justiție și sper, ca și de această dată, să dea o decizie corectă''.

Judecătorul însărcinat cu dosarul trebuia să notifice și punerea sub acuzare a lui Cristiano Ronaldo. Fotbalistul portughez nu a precizat dacă s-a întâmplat acest lucru. Parchetul nu a dat încă niciun comunicat după audiere.

AGERPRES (autor: Teodora Oprea, editor: Marius Țone, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”