Fotbal: Echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, învinsă în finala Cupa Chinei

Fotbal: Echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, învinsă în finala Cupa Chinei

Echipa de fotbal Jiangsu Suning, antrenată de Cosmin Olăroiu, care a câştigat luna trecută campionatul Chinei, nu a reuşit eventul, fiind învinsă cu 2-0 sâmbătă de Shandong Luneng în finala Cupa Chinei, disputată la Suzhou, transmite presa internaţională.

Golurile au fost înscrise de Wang Tong, în minutul 49, şi italianul Graziano Pelle (78). În sezonul trecut, Shandong Luneng a pierdut finala cupei în faţa lui Shanghai Shenhua. Echipa antrenată de Hao Wei a încheiat pe locul 5 ultima ediţie de campionat.

Formaţia lui Olăroiu nu a avut în lot niciun jucător străin pentru meciul de sâmbătă. În noiembrie, Jiangsu Suning s-a impus în faţa lui Guangzhou Evergrande în finala Superligii chineze.

În Liga Campionilor Asiei, China va fi reprezentată de Jiangu Suning, Guangzhou Evergrande, Shandong Luneng şi Beijing Guoan, care a încheiat campionatul pe locul 3.

Cosmin Olăroiu, în vârstă acum de 51 de ani, a venit la Jiangsu Suning în martie 2018, când l-a înlocuit pe legendarul tehnician italian Fabio Capello. Olăroiu a mai câştigat campionatul în România (Steaua Bucureşti, 2006), Arabia Saudită (Al Hilal, 2008) şi Emiratele Arabe Unite (cu Al Ain, în 2012 şi 2013, şi Al Ahli, în 2014 şi 2016).

Jiangsu Suning a câştigat o singură dată Cupa Chipei, în 2015, când era antrenată de Dan Petrescu, iar printre jucătorii săi era Marius Constantin.
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”