Fotbal: Echipa antrenată de Şumudică rămâne neînvinsă în Liga Campionilor Asiei

Fotbal: Echipa antrenată de Şumudică rămâne neînvinsă în Liga Campionilor Asiei

Echipa antrenată de românul Marius Şumudică, Al Shabab, rămâne neînvinsă în Grupa B a Ligii Campionilor Asiei la fotbal, după ce a smuls egalul, 1-1, în faţa irakienilor de la Air Force Club, joi seara, la Riad, în Arabia Saudită, în etapa a treia.

Hussain Al Qahtani (90+6) a marcat golul formaţiei saudite, după ce panamezul Roderick Miller a deschis scorul în min. 68.

Al Shabab se menţine în fruntea grupei, cu 7 puncte, urmată de Air Force, 4 puncte, Al Jazira (Emiratele Arabe Unite), Mumbai City FC (India), câte 3 puncte.

Pe 18 aprilie va avea loc meciul retur dintre Al Shabab şi Air Force Club.

Meciurile din grupele de vest ale competiţiei (A-E) au loc în Arabia Saudită, în perioada 7-27 aprilie. Câştigătoarele grupelor şi cele mai bune trei echipe de pe locul al doilea se califică în optimile de finală.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale