Fotbal: Echipa lui Boloni, învingătoare în campionatul Greciei deşi a jucat aproape o repriză în zece oameni

Fotbal: Echipa lui Boloni, învingătoare în campionatul Greciei deşi a jucat aproape o repriză în zece oameni

Panathinaikos Atena, echipa antrenată de românul Ladislau Boloni, s-a impus cu 1-0 pe terenul lui Apollon Smyrnis, miercuri, în etapa a 15-a a campionatului de fotbal al Greciei, deşi a jucat aproape o repriză în zece oameni.

Golul a fost marcat de atacantul Fotis Ioannidis în minutul 20. Fundaşul Vasilios Zagaritis a văzut al doilea cartonaş galben în minutul 53. Formaţia lui Boloni obţinuse un singur punct în precedentele două etape (1-2 în deplasare cu PAOK Salonic şi 0-0 acasă cu Asteras Tripolis).

Panathinaikos este pe poziţia a 5-a a clasamentului, cu 22 de puncte după 15 jocuri. Lider este campioana en titre Olympiakos Pireu, cu 35 puncte după 13 jocuri, urmată de Aris Salonic, 29 p (13 j), PAOK Salonic, 28 p (13 j) şi AEK Atena, 27 (14 j).

Boloni a fost numit la Panathinaikos pe 19 octombrie. Tehnicianul român nu este la prima sa echipă în acest sezon, el fiind demis în septembrie de gruparea belgiană Gent după doar trei partide, soldate cu o victorie şi două înfrângeri. În momentul venirii lui Boloni, Panathinaikos se afla pe locul 11 (din 14) în clasament, după cinci etape, cu 2 puncte din 4 jocuri. AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa foto: Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός / Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...