Fotbal: Echipele româneşti şi-au aflat posibilele adversare din turul al treilea preliminar al Europa League

Fotbal: Echipele româneşti şi-au aflat posibilele adversare din turul al treilea preliminar al Europa League

Echipele româneşti şi-au aflat, luni, posibilele adversare din turul al treilea preliminar al Europa League la fotbal, în urma tragerii la sorţi efectuate la Nyon.

Astfel, CFR Cluj, dacă va fi eliminată de Maccabi Tel Aviv din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor, va juca în turul al treilea din Europa League cu învingătoarea dintre SP Tre Penne (San Marino) şi Suduva (Lituania). Ardelenii ar fi gazde în primul meci, pe 8 august, iar manşa secundă va avea loc în deplasare, pe 15 august.



FC Viitorul, în cazul în care va trece de belgienii de la KAA Gent, va da piept cu AEK Larnaca (Cipru) sau Levski Sofia (Bulgaria). Primul meci ar fi în deplasare, pe 8 august.

FCSB, favorită în dubla cu Alaşkert (Armenia), ar urma să joace în turul al treilea preliminar cu câştigătoarea duelului dintre Mlada Boleslav (Cehia) şi Ordabasî Şimkent (Kazahstan), manşa întâi fiind programată în România, pe 8 august.

Universitatea Craiova, în cazul în care o va elimina pe Honved Budapesta, o va întâlni pe AEK Atena în turul al treilea preliminar, prima manşă fiind programată în Bănie, pe 8 august.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...