Fotbal: Erling Haaland şi-a cerut scuze pentru ieşirea nervoasă de la finalul meciului cu FC Koln

Fotbal: Erling Haaland şi-a cerut scuze pentru ieşirea nervoasă de la finalul meciului cu FC Koln

Tânărul atacant norvegian Erling Haaland, vedeta echipei Borussia Dortmund, şi-a cerut scuze pentru ieşirea nervoasă de la finalul meciului de sâmbătă cu FC Koln (2-2), din campionatul Germaniei, scrie ziarul Aftenposten, citat de France Football.

Haaland a reuşit ambele goluri ale lui Dortmund (ultimul, chiar în minutul 90), în egalul de pe terenul modestei Koln, un rezultat nesatisfăcător pentru echipa sa, care încearcă să prindă un loc de Liga Campionilor. Furios, norvegianul s-a îndreptat direct spre vestiar, aruncându-şi tricoul în direcţia unui adversar, care i-l ceruse, şi proferând insulte.

"Părăsind terenul, eram destul de enervat şi poate că a fost o reacţie greşită să arunc tricoul. Îmi pare foarte rău pentru asta. Nu m-am putut controla", a declarat luni Haaland la o conferinţă de presă înaintea meciurilor pe care selecţionata Norvegiei le va juca în această lună în preliminariile Cupei Mondiale 2022.

În altă ordine de idei, atacantul de 20 de ani a amintit că mai are trei ani de contract cu Dortmund. Potrivit presei internaţionale, el este în vizorul mai multor cluburi de top ale Europei.

Haaland a ajuns în această lună la 20 de goluri marcate în Liga Campionilor, fiind fotbalistul care a atins cel mai rapid această bornă, după doar 14 meciuri.
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Halep, decizie majoră pentru French Open: Simona are de acum o singură șansă să joace la Paris

3 Câte rachete supersonice are Rusia pe stoc, potrivit estimărilor ucrainene

4 VIDEO George Simion, derapajul disperării? / Ți-au slăbit șuruburile, țărănușule?

5 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia