Fotbal: Eugen Pîrvulescu a sesizat DNA și Comisia de Integritate a FRF

Fotbal: Eugen Pîrvulescu a sesizat DNA și Comisia de Integritate a FRF

Eugen Pîrvulescu a sesizat miercuri Direcția Națională Anticorupție și Comisia de Integritate din cadrul FRF și cere celor două instituții să ancheteze cazul suspendării sale în urma acuzației de blat privind meciul Pandurii Târgu Jiu - Universitatea Cluj, pentru a se demonstra dacă este sau nu vinovat. "Am făcut adrese către DNA și la Comisia de Integritate a FRF prin care solicit să vină să ancheteze, și dacă Eugen Pîrvulescu a făcut blat la jocul cu Universitatea Cluj, vreau să mă duc la pușcărie pe viață. Nu am făcut deocamdată nicio plângere împotriva nimănui, dar probabil voi face, e imaginea mea, au trecut foarte mulți ani de când sunt în sport, am plecat din arbitraj după șapte ani de Liga I, și nu permit nimănui să-și bată joc de imaginea mea.

Dacă a fost o ședință AGA, era normal să mă cheme și pe mine, să mă întrebe, dar nu mi-au răspuns nici la telefon. Șansele să fiu de la 29 iulie președinte în continuare la Pandurii sunt zero. Imaginea mea este pătată în aceste momente și nu accept. Vreau să stau și cu jucătorii de vorbă în această după amiază, sunt jucători profesioniști, ei trebuie să își vadă de treabă, suntem aproape de evitarea retrogradării și am mare încredere în ei. Acum regret că m-am întors la Târgu Jiu", a afirmat Pîrvulescu într-o conferință de presă.

Eugen Pîrvulescu a fost suspendat joi din funcția de președinte al Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu pentru o perioadă de trei luni, decizia fiind luată de Adunarea Generală a Acționarilor (AGA).

Din AGA Pandurii Târgu Jiu fac parte președintele Consiliului Județean Gorj, primarul municipiului Târgu Jiu, managerul Complexului Energetic Oltenia și directorul societății ARTEGO, decizia fiind luată în urma acuzației de blat privind meciul Pandurii Târgu Jiu — Universitatea Cluj.

"Nu mă despart pentru totdeauna de Pandurii, probabil când vor fi alți membri AGA mă întorc cu mare drag, Pandurii rămâne în sufletul meu. Aș fi dorit foarte mult să termin campionatul, aș fi dorit să fiu pe bancă la finala Cupei Ligii Adeplast, dar asta este viața. Eu aștept să se deruleze anchetele, probabil va fi o comisie și în cadrul clubului. Probabil după încheierea anchetei, dacă o să mai fiu în libertate, cu orice club care are nevoie de serviciile mele, atunci o să discutăm, o să analizăm, dar deocamdată... Prerogativele mele au fost preluate de Mihai Stănescu, directorul Centrului de Copii și Juniori", a mai spus el.

Pandurii Târgu Jiu a pierdut meciul de pe teren propriu cu Universitatea Cluj (0-1), rezultatul fiind intens criticat în mediul on-line. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

3 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 VIDEO Priviți noua „drăcovenie” scoasă de americani din „cutia cu maimuțe”