Fotbal: EURO 2020 - Benzema a lămurit lucrurile cu selecţionerul Franţei în "trei minute"

Fotbal: EURO 2020 - Benzema a lămurit lucrurile cu selecţionerul Franţei în "trei minute"

Karim Benzema, atacantul echipei Real Madrid, şi-a exprimat "mândria" că a fost rechemat la naţionala de fotbal a Franţei pentru EURO 2020, după o absenţă de peste cinci ani, subliniind că, după doar "trei minute" de discuţii cu selecţionerul Didier Deschamps totul a revenit la normal, informează AFP.

"M-am înţeles întotdeauna bine cu el şi, după trei minute, totul a redevenit ca înainte. Deşi trecuseră mai bine de cinci ani de când nu ne-am încrucişat", a declarat Benzema într-un interviu acordat cotidianului L'Equipe, referindu-se la întâlnirea pe care a avut-o cu Deschamps în urmă cu câteva săptămâni, înainte de surprinzătoarea sa rechemare printre "Les Bleus", anunţată pe 18 mai.

Fără să dorească să ofere detalii despre discuţia lor, aşa cum a făcut şi Deschamps acum cu câteva zile, atacantul lui Real a precizat că impresia sa a fost că a făcut "un pas mare" alături de selecţionerul său, după discuţia respectivă, care i-a dat "speranţe" în privinţa unei convocări.

"Ne-am spus o mulţime de lucruri. Lucruri pe care trebuia să ni le spunem de mult timp. A fost o explicaţie bună, cu cuvinte importante", a spus atacantul, căruia i-a fost repartizat tricoul cu numărul 19 al naţionalei Franţei pentru EURO 2020 (11 iunie - 11 iulie).

"Vreau să câştig un trofeu cu echipa Franţei", a adăugat Benzema (33 ani), autorul a 27 de goluri în cele 81 de selecţii anterioare. El s-a declarat convins că nu va avea probleme în privinţa integrării în actualul grup de jucători, subliniind că vrea doar să aducă ''un pic mai mult acestei forţe care există deja" în cadrul naţionalei ţării sale, campioana mondială en titre.

Componenţii selecţionatei Franţei se vor reuni miercuri la Clarefontaine pentru a începe pregătirile în vederea EURO 2020, competiţie la care elevii lui Deschamps vor avea parte de un debut de foc, împotriva puternicei reprezentative a Germaniei, pe 15 iunie la Munchen.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu) 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ceva mai penibil nu există...

2 Așa o fi?

3 Acuzată că face gărzi „la negru”, directoarea medicală de la Socola a demisionat prin e-mail din vacanța din R…

4 Un fost şef de la Poliţia Rutieră din Capitală nu poate justifica o avere de peste 100.000 euro

5 Invazie de turiști români în toată Grecia / Presa elenă: Pe insule auzi aproape exclusiv românește