Fotbal: FC Barcelona are ''obligaţia'' de a-i prelungi contractul lui Messi, afirmă preşedintele Bartomeu

Fotbal: FC Barcelona are ''obligaţia'' de a-i prelungi contractul lui Messi, afirmă preşedintele Bartomeu

FC Barcelona are "obligaţia" de a-i prelungi contractul lui Lionel Messi, a declarat preşedintele clubului catalan, Josep Maria Bartomeu, marţi, într-un interviu acordat postului de radio RAC 1, pe fondul speculaţiilor făcute săptămâna trecută de mass-media în legătură cu viitorul fotbalistului argentinian la gruparea de pe Camp Nou, informează AFP.

"Messi are contract până în 2021. În mod normal nu dăm detalii despre discuţiile cu jucătorii, însă este evident că avem obligaţia să-i prelungim contractul", a spus Bartomeu.

"Messi este cel mai bun jucător din istorie. I-au mai rămas încă mulţi ani de fotbal, iar despre informaţiile care au apărut în ultimele zile aş spune că (sursa) este tot Cadena Ser", a adăugat conducătorul Barcelonei.

Joi seara, postul spaniol de radio Cadena Ser a anunţat că "Messi se gândeşte să plece de la Barca", adăugând că argentinianul a "îngheţat" negocierile pentru prelungirea contractului, având mai multe nemulţumiri legate de situaţia actuală de la clubul catalan.

"Îl simt liniştit. El a spus deseori că vrea să se retragă de la Barca", a subliniat Bartomeu

Preşedintele Barcelonei l-a susţinut totodată pe antrenorul Quique Setien, angajat pe 12 ianuarie în locul lui Ernesto Valverde, precizând că acesta va rămâne în funcţie şi în sezonul viitor.

"Setien va continua, evident. Sunt mai degrabă mulţumit de progresele pe care le-am demonstrat pe teren, în ciuda meciurilor încheiate la egalitate. În ultima perioadă am văzut o imagine mai bună şi sper că se va continua astfel. Nu regret înlocuirea lui Valverde. Echipa avea nevoie de un nou impuls. Setien cunoaşte ADN-ul nostru, modelul nostru. A dus idei noi şi munceşte enorm", a mai spus Josep Maria Bartomeu.

Cu patru etape înainte de finalul campionatului spaniol, Barcelona se află pe locul secund, la 4 puncte de liderul Real Madrid, iar Messi şi colegii săi au arătat o altă faţă duminică, în victoria categorică (scor 4-1) obţinută pe terenul lui Villarreal, o candidată la calificarea în cupele europene.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...