Fotbal: FC Barcelona şi presa catalană critică ''hărţuirea'' din partea PSG în cazul lui Messi

Fotbal: FC Barcelona şi presa catalană critică ''hărţuirea'' din partea PSG în cazul lui Messi

Clubul FC Barcelona şi presa catalană au denunţat operaţiunea de atragere a atacantului argentinian Lionel Messi din partea unor jucători ai echipei Paris Saint-Germain, precum Marco Verratti, informează cotidianul L'Equipe.

Astfel, clubul spaniol de fotbal şi presa au reacţionat vehement, marţi, la zvonurile unei posibile veniri a lui Lionel Messi la PSG, după ce acesta va deveni jucător liber de contract în vară, preluate de media franceză şi de unii jucători ai campioanei Franţei.

Cu o săptămână înaintea meciului din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, dintre PSG şi Barcelona (16 februarie), publicaţia France Football, în ediţia sa de marţi, a publicat un montaj foto cu Lionel Messi, liber de contract la final de sezon, îmbrăcat în tricoul lui PSG.


Sursa foto: francefootball.fr


Sport, cotidian pro-Barca, a reacţionat publicând pe prima pagină materialul din France Football, flancat de titlul "hărţuire totală", acuzând în acelaşi timp PSG că vrea să-i distragă atenţia lui Lionel Messi înaintea dublei confruntări europene.

La rândul său, cotidianul El Mundo Deportivo a făcut menţiunea de "hărţuire" venind din campionatul francez.

Luni, antrenorul echipei FC Barcelona, Ronald Koeman, a acuzat clubul Paris Saint-Germain că încearcă să destabilizeze formaţia catalană înaintea duelului lor din Liga Campionilor.

''Cred că este o lipsă de respect faptul că atâta lume de la PSG vorbeşte de Messi, când el este încă jucător la Barca. Ei încearcă să influenţeze meciul'', a declarat Koeman.

Barcelona va juca acasă prima manşă cu PSG din optimile Ligii Campionilor pe 16 februarie, iar returul este programat la Paris pe 10 martie.
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia