Fotbal: FC Botoşani, la prima victorie cu FCSB în Liga I (2-0)

Fotbal: FC Botoşani, la prima victorie cu FCSB în Liga I (2-0)

FC Botoşani a produs surpriza etapei a treia a Ligii I de fotbal, prin victoria cu 2-0 în faţa vicecampioanei FCSB, prima din istorie, luni seara, în deplasare, la Piteşti.

Acesta a fost al 13-lea duel dintre cele două echipe, bilanţul fiind de 10 victorii pentru FCSB şi două remize înaintea partidei din Trivale, potrivit site-ului LPF.

Golurile botoşănenilor au fost marcate de debutantul Răzvan Andronic (19 ani), în min. 18, din pasa lui Stefan Askovski, şi de francezul Hervin Ongenda (40), la capătul unui contraatac.

Macedoneanul Askovski a ratat două ocazii mari (34, 62), iar Andronic a fost aproape de un nou gol în min. 45+1. Cele mai bune situaţii ale echipei antrenate de Bogdan Andone au ratate de Florin Tănase (51) şi de Florinel Coman (78).

Internaţionalul Dennis Man s-a accidentat în min. 12 şi a fost înlocuit, fiind suspect de ruptură musculară la piciorul stâng.

FC Botoşani e neînvinsă în acest debut de campionat, având două victorii şi un egal. FCSB are o singură victorie în primele trei etape din Liga I, dar are trei succese din tot atâtea partide în preliminariile Europa League, fiind practic sigură de accederea în turul al treilea.

FCSB - FC Botoşani 0-2 (0-2), Stadion ''Nicolae Dobrin'' - Piteşti
Au marcat: Răzvan Andronic (18), Hervin Ongenda (40).
Arbitru: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe); arbitri asistenţi: Radu Adrian Ghinguleac (Bucureşti), Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe); arbitru de rezervă: Bogdan Dumitrache (Bucureşti)
Observatori: Eduard Dumitrescu (Piteşti) - CCA, Mircea Călin (Bucureşti) - LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

5 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?