Fotbal: FC Dinamo a reziliat de comun acord contractul cu antrenorul Dusan Uhrin Jr

Fotbal: FC Dinamo a reziliat de comun acord contractul cu antrenorul Dusan Uhrin Jr

Clubul de fotbal FC Dinamo a anunţat, luni, că a rezilia de comun acord contractul cu Dusan Uhrin Jr (52 de ani), antrenor care se afla la conducerea formaţiei alb-roşii din 13 august 2019.

"FC Dinamo Bucureşti şi antrenorul principal Dusan Uhrin au convenit astăzi încheierea pe cale amiabilă a raporturilor contractuale, a anunţat conducerea executivă a clubului din Ştefan cel Mare. Din luna august a anului trecut la conducerea tehnică a echipei, Dusan Uhrin a adunat 12 victorii la Dinamo, 9 în campionat şi trei în Cupa României, cea mai importantă fiind obţinută în urmă cu trei săptămâni, 2-1 cu FCSB pe Arena Naţională. Îţi mulţumim, Dusan, în numele tuturor dinamoviştilor, pentru tot ce ai făcut pentru club şi pentru echipă şi îţi transmitem mult succes în carieră!", informează site-ul oficial al clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Dusan Uhrin Jr a debutat oficial ca antrenor la Dinamo în 16 august 2019, în partida cu Chindia Târgovişte, pierdută cu 2-3, în etapa a şasea a Ligii I.

În cele 23 de partide din Liga I cu tehnicianul ceh pe bancă, Dinamo a obţinut 9 victorii, 4 remize şi 10 înfrângeri. În Cupa României, Dinamo condusă de Uhrin Jr a câştigat toate cele 3 partide disputate, 3-1 cu UTA, 4-0 cu Foresta Suceava şi 1-0 cu Academica Clinceni.

Uhrin Jr, care i-a urmat în funcţia de antrenor la Dinamo lui Eugen Neagoe, a mai condus în cariera sa Bohemians Praga, Mlada Boleslav, AEL Limassol, Dinamo Tbilisi, Viktoria Plzen, Dinamo Minsk, Slavia Praga, Politehnica Timişoara şi CFR Cluj.

FC Dinamo a pierdut primele două partide din play-out-ul Ligii I şi se află pe poziţia a treia în clasament, cu 17 puncte.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”