Fotbal: FC Viitorul i-a suspendat contractul lui Mihai Voduţ, suspectat că a jucat la pariuri

Fotbal: FC Viitorul i-a suspendat contractul lui Mihai Voduţ, suspectat că a jucat la pariuri

Clubul de fotbal FC Viitorul i-a suspendat, luni, contractul jucătorului Mihai Voduţ, după ce au apărut informaţii conform cărora a jucat la pariuri pe meciurile echipei sale.

Într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial, gruparea din Ovidiu susţine că în cazul în care suspiciunile se confirmă îi va rezilia contractul fotbalistului.

"Clubul se delimitează de astfel de acţiuni şi nu este responsabil pentru eventualele fapte personale ale jucătorului săvârşite în timpul lui liber. FC Viitorul suspendă momentan contractul jucătorului Mihai Voduţ până când îşi va soluţiona această problemă personală, iar dacă se constată că informaţiile publicate sunt adevărate atunci jucătorului i se va rezilia contractul pentru încălcarea gravă a regulamentului", se arată în comunicat.

"Clubul interzice în totalitate, prin regulament, jocurile de pariuri, iar toţi jucătorii clubului s-au obligat în mod ferm să respecte regulamentele federaţiei, inclusiv cele care interzic participarea acestora la jocuri de pariuri. În contractul cu jucătorul este stipulat într-un articol special că este interzisă parierea şi răspunde în nume personal pentru orice încălcare a acestuia în faţa clubului", se mai precizează pe site-ul citat.

Fosta prietenă a fotbalistului a dezvăluit zilele trecute în mass-media că atacantul în vârstă de 24 de ani juca la pariuri inclusiv pe partidele formaţiei FC Viitorul.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)

Sursa foto: fcviitorul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...